Skip to main content
  • deadmau5
  • 9.02.2012.

Deadmau5 i David Guetta nastupaju na dodjeli Grammya

Grammy nominirani glazbenici Deadmau5, David Guetta, Lil Wayne i drugi zajednički će nastupiti tijekom ceremonije dodjele glazbenog "oskara" elektronskim izvođačima. To je praktički prvi put u povijesti da nominirani izvođači i nastupaju kao glavni gosti ove manifestacije.

Piše: 

Naslovna foto

Deadmau5


Domaćin je Staples centar u Los Angelesu a after party planiran je u klubu Haze kojem je domaćin Las Vegas. Deadmau5 na dodjelu dolazi sa tri nominacije za najbolju plesnu produkciju "Raise Your Weapon", najbolji elektronski album "4×4=12" i najbolji remix u neklasičnoj izvedbi a radi se o traci "Rope".
{youtube}8qnwtiC239g{/youtube}

David Guetta već u svojoj kolekciji ima dva Grammya a ove godine nominiran je za najbolju plesnu produkciju "Sunshine" u suradnji sa Avicii-em i najbolji elektronski album "Nothing But The Beat".

Kanadski dubstep Skrillex nominiran je za ukupno 5 Grammy nagrada ove godine. To su kategorije: najbolji novi umjetnik, najbolja plesna produkcija, najbolji elektronski album, najbolje remixirani rad, najbolji kratkometražni video spot. U nekim od ovih kategorija nominirani su i Robyn, Duck Sauce te Swedish House Mafia.

Dodjela nagrada odvija se u nedjelju 12. veljače.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2