Skip to main content
  • 9.02.2012.

Vikend preporuka – Ljubljenje pod maskama

Iako su nam zakašnjele zimske radosti, za nekog i neprilike uvelike utjecale na planove, izlaske ili putovanja još se cjeli ovaj mjesec stignemo veseliti šarenim karnevalima i slaviti ljubav u toploj kupelji sa koktelom u jednoj ruci i voljenom osobom u drugoj.

Piše: 

Naslovna foto

Valentinovo – preporuka


Tako je mjesec karnevala u slovenskom Ptuju već otpočeo različitim manifestacijama, glazbenim balovima i partijima pod maskama tijekom dana i noći u sklopu KarnevalFesta nazvanog Kurentovanje 2012. koji svoju tradiciju čuva još od 1960. U sklopu Kurentovanja u petak u Karnevalskoj dvorani nastupaju Amerikanci Max C i Armand Pena, Gramophonedzie, Plastic Funk i Blue & Deep. Karnevalsko slavlje traje sve do 21.veljače. Kod nas je za karneval još nekako rano, a pomalo smo se zavukli u domove zbog snježnih nameta koji nam sprečavaju slobodno kretanje, pa petak za hrabrije preporučujemo još jednu seriju Rave'n' Rolla u Sirupu uz A-Brothers, techno dvojac iz Austrije, te standardnu postavu programa Zokyja, Tea Haroudu, Simeona, Matiju Tonkovića i Sashu Murgica.

Valentinovo; ako ste par koji radi utorkom ili pak samci koji bi do Valentinova htjeli pronaći svoju božicu ili princa, možete slaviti i u subotu. Ljubav i tako ne poznaje granice, pa tako ni dane i opet vam u tom slučaju preporučujemo Sloveniju, prvo da se možete pohvaliti da ste otputovali za Valentinovo, a drugo zato što je riječ o čistom hedonizmu za obje polovice ili za više vas ako je to vaš odabir. Terme i Wellness Orhidelia (Podčetrtek) organiziraju SPArty koji pored plesa, ljubavi i zabave uključuje kupanje na bazenskom kompleksu, besplatno korištenje sauna i termalne vode te kako mu samo ime kaže i spa i party doživljaj u jednom. Intimnosti i ugođaju pridonosi ograničenost na samo 365 posjetitelja oko čijeg će se hedonizma u potpunosti pobrinuti akrobati i vješti barmeni koji će vas snabdijevati ljubavnim napitcima. Za glazbeni ugođaj zaduženi su Dji i izvođači poput Alex Cvetkova, Danza Macabra, Virgin Helene i show grupa Ambiental Performances. Ako još nemate ideju, evo načina koji definitivno prolazi i nakon kojeg ćete sjati u očima svoje bolje ili gore polovice. Subotu također u Zagrebu možete odabrati večer Acrobatika etikete u Sirupu, dubstep u Medici, Drumm'N'Bass u Močvari, Gou u Avenue Baru ili Sound Designerse u Aquariusu.

Detaljniji raspored događanja ovog vikenda pogledajte u našem kalendaru.

Volite se i ljubite, sve ostalo je manje bitno!

sea star desk
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju