Skip to main content
  • alt
  • 17.06.2015.

Deadmau5 ide na Broadway

No dobro, možda pretjerujemo. Ne znamo hoće li završit na Broadwayu ali Deadmau5 svakako dobiva mjuzikl.

 
Čini nam se da smo u lepezi neobičnosti pronašli današnjeg pobjednika. Mjuzikl o glazbi koji parodira svijet dance glazbe, ultimativna komedija koja se niti ne pretvara da će bit DJ set već namjeravaju pružiti tonu dobre zabave u Torontu od 3. do 11. srpnja u 60-minutnoj izvedbi.

alt

Mjuzikl će biti realiziran u suradnji Toronto Fringe Festivala i Red Sandcastle teatra. Deadmau5 nije mjuzikl niti napisao ni na bilo koji način u njemu sudjeluje iako je persona uzeta za kreiranje njegova muzikalnog malenog protagonista.

 
Sinopsis kaže: 
 
Deadmouse the musical je mjuzikl o mišu koji želi postati house DJ ali ga diskriminiraju zato jer je miš. Joel Zimmermouse se mora spojiti s najboljim prijateljem Davidom Gouddom i njegovom ljubavi Cat Von D kako bi pobijedili teškoće i groznog zlikovca koji mrzi miševe Avicheesea.”

alt

 
Ovo će biti jedna sasvim lagana komedija, a ništa nije tako smiješno kao komični šiljci koji tu i tamo ubodu u realnost pod krinkom satire. Uvijek se najviše smijemo onome što nam je poznato. Mjuzikl je je već dobrano na putu s punom glumačkom postavom i glazbenim direktorima a s više informacija o glumcima i samom projektu možete omastiti brk na službenoj stranici ovdje.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2