Skip to main content
  • alt
  • 17.06.2015.

Alesso otkazuje nastupe zbog zdravstvenih problema

Kako zdravlje više manje nije briga kakve planove imaš i kako bolest ne bira tako se ponekad liječnički karton uplete u normalan tijek života.

 
Svi smo ponekad imali frustrirajuće trenutke kada je sve zakočeno u tračnicama zbog zdravlja no ako si javna ličnost, s obvezama i dužnostima prema tisućama i tisućama ljudi, priča postaje ponešto kompleknija. 

alt

 
Tako je švedski bivši mafijaš, koji se otisnuo u solo vode, na društvenim medijima objavio otkazivanje nekoliko gaža na sugestiju doktora da ne bi smio putovati pa je jedan od otkazanih evenata bio i korejska inačica Ultra Music Festivala i Cosmopolitana u Las Vegasu ovoga četvrtka, no najavio je da će bit kao nov za EDC. 

alt

 
Uz podršku fanova i brdo digitalnih “Brzo nam ozdravi” čestitaka čini se da je vijest ipak podigla buru među korejskom publikom pa je Alesso javno odgvorio na kritike:
 
“Ponekad DJ-i/umjetnici ne mogu odraditi show iz različitih razloga. Moj razlog je da sam bio vrlo bolestan i liječnik mi je savjetovao da nikuda ne putujem. Naravno, planiram se oporaviti i nastaviti odrađivati showove u budućnosti i zato me i vidite da najavljujem nadolazeće showove. Zaista me uzrujava da se nazivate fanovima ( onima koji podržavaju dance glazbu), ali čim nešto ne ide onako kako ste željeli poželite mi ludo grozne stvari. Zašto bih želio otkazivati showove ako mi je užitak nastupati?
 
Za sve moje ostale fanove koji su mi željeli dobro i zdravlje, mnogo m to znači! Hvala vam na ljubaznim riječima i žao mi je što nisam bio tamo!”

alt

 
Gospodin koji ti prodaje karte, frajer koji će ti natočiti piće ili novinarka koja će najaviti party, baš kao i zvijezda koju najavljuje, samo su ljudi. Tijela su samo tijela, biološki strojevi koji ponekad trebaju vremena da se odmore od trošenja materijala i postavljanje bilo koje zvijezde iznad ove jednostavne biološke računice i ljutnja na otkazivanje gaža nemaju smisla. Stvari ponekad ne idu po planu, ali prilagodiš se, namjestiš jedra ponovo i ploviš dalje ili da parafraziramo staru latinsku poslovicu, izvadiš veslo ako vjetra nema. Stoga fanovi ili ne, ovo je samo mali podsjetnik da i bogati plaču ( u ovom slučaju kašlju)!
 
 
 
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop