Skip to main content

Deadmau5 ponovno otkazao nastup u Hrvatskoj

Drugu godinu zaredom svu smo energiju uperili na 14. srpnja i gostovanje Deadmau5a u Papayi na Zrću koji je trebao nastupiti u sklopu Day & Night festivala, međutim kako stvari trenutno stoje "miša" nećemo slušati ni ove godine.

Piše: 

Naslovna foto

Deadmau5


Lani je Deadmau5 otkazao nastup nakon što se za vrijeme vrlo naporne sezone srušio na bini u Washingtonu te kolabrirao. Otkazao je dio turneje koji je uključivao i nastup na Zrću. Ove godine prvotno je najavljen 5. kolovoza na festivalu Dance Republic a potom premješten 14. srpnja umjesto live nastupa grupe Chicane. Na njegovoj službenoj stranici ne stoji više svirka u Papayi a izvori koje imamo govore kako Deadmau5 ne dolazi na Pag. Iz kluba su vidno razočarani ovakvim razvojem događaja jer je to definitivno bila okosnica ovog festivala i sezone.
{youtube}zwnhBWYtpOY{/youtube}

Day & Night festival počinje 13. srpnja nastupom Axwella, 14. srpnja gostuje slovenski Beltek uz rezidenta kluba Maria. Sve se nastavlja 15. srpnja s Markus Schulzom u glavnoj ulozi. 16. srpnja na after beach partiju su Freemasonsi a navečer nastupa Dirty South.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2