Skip to main content
  • soul clap
  • 12.02.2012.

Debi album Soul Clapa

Do vremena do kad je većina mogla čuti za njih Eli Goldstein i Charlie Levine već su godinama bili u glazbi.

Piše: 

Naslovna foto

Soul Clap

Kao DJ domaćini Midweel Techno večeri koja se održavala srijedom u jednom irskom pubu na Canbrigeu ugostili su desetke svjetskih DJ-a. U međuvremenu njihova je produkcija poprimila prepoznatljiv zvuk koji je proizašao pod utjecajem popa, soula i R&B glazbe vođene prema houseu.

EFUNK ("Everybody's Freaky Under Nature's Kingdom") je Soul Clap-ov prvi izvorni materijal u posljednje dvije godine, ako oduzmemo nekoliko izdanja objavljenih samostalno. Na debi albumu surađivali su s prijateljima i glazbenicima poput vokala Baby Prince, AKA Gadi Mizrahi iz Wolf + Lamb,  Greg Paulusom iz No Regular Play koji svira trubu na posljednjoj stvari, zatim Jules Born iz Voices of Black i Mel Blatt, koju pamtimo iz pop groupe All Saints.

"Album je kulminacija cijelog našeg života kroz glazbu" – objasnili su Goldstein i Levine. "Glazba na albumu je potpuno drugačija od singlova koje smo objavljivali. Nije predviđena za plesni podij i DJe koji bi puštali album, nego smo htjeli da bude nešto što bi slušali u srednjoj školi dok chilamo s prijateljima ili pokušavamo ostaviti dojam na simpatiju u satima koje smo namjerno izostali."
{youtube}KPk3nvHfg74{/youtube}

EFUNK je snimljen krajem 2011. u Soul Clapovom studiju u Miamiju i sve pjesme koje se nalaze na njemu nisu ranije objavljivane. Album će biti službeno objavljen 20. travnja.

Tracklist
01. EFunk Intro
02. Take It Slow feat. Franceska
03. The Alezby Inn feat. The Genevan Heathen
04. Let It Go feat Roldy Cezaire
05. When the Soul Claps feat. Lazarus Man
06. Lets Groove On feat. Jules Born
07. Ecstacy feat. Mel Blatt
08. Clapping Song feat. Baby Prince & The Fam
09. Trouble Trouble Trouble
10. Walk with a Clap
11. Need Your Lovin feat Mel Blatt
12. Islands in Space Part 1
13. Islands in Space Part 2 feat. Greg Paulus

dobar house desktiop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju