Skip to main content
  • disclosure
  • 27.12.2012.

Debut album Disclosurea dolazi na proljeće!

Braća Guy i Howard Lawrence poznatiji kao duo Disclosure ovu godinu mogu zaključiti sa smješkom na licu, jer su postigli i više nego odličan uspjeh i proboj na svjetsko glazbeno tržište.

Piše: 

Naslovna foto

Disclosure

I dok još uvijek mnogi neće znati tko su kada mu se danas spomenu, neće ni biti svjesni da su ih možda i slušali na Terraneu na Red Bullovom stageu. Ako im je ova godina bila odlična, sa singlovima poput Latch, koji su završili na mnogim ljestvicama najboljih stvari godine, kao i na UK Top ljestvici singlova (br. 11), remiksem Jessie Ware, koji je dobio ogromnu podršku mnogih DJ-a, onda će im 2013. godina zasigurno biti još bolja, jer su za proljeće najavili izlazak svog prvog LP albuma.
{youtube}93ASUImTedo{/youtube}

U intervjuu za MixMag, Guy kaže kako su ostavili malo vremena u veljači i ožujku, kako bi dodatno poradili na svom novom albumu, na kojem Howard pjeva na nekoliko stvari, kao i nekoliko drugih vokala, i da ide odlično, te da će biti jednake vibre kao i njihov posljednji EP, a svjetlo bi dana trebao ugledati u ožujku, ili travnju.

alt

Možemo očekivati još garage/house zvuka po kojem su i postali poznati, kao i dobar omjer klupskih stvari i vokalnih stvari. Nedavno je Howard po prvi puta pjevao uživo, i to još neobjavljenu stvar, koja će se zasigurno naći na nadolazećem LP-u, a kako zvuči možete poslušati niže.
{youtube}dUiPdJFznB8{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2