Skip to main content
  • 24.11.2015.

Deepholic/KS stereo sustav u Splitu

Ovisnici o dubokom, supstancijalnom i žestokom, neizlječivi junkieji beata zaranjaju još jednom duboko, ovoga puta na splitskim ulicama.

 
Deepholic tako u dualnom stereo izdanju kao zvijezde blizanci, u divljem derviškom plesu, orbitira oko tvoje Klubske u eteru CLO bara. Ovaj zrakoprazni prostor sve je osim prazan, natopljen i ispunjen ritmičkim strukturama koje liju s pulta. Splitski punkt na kojem započinješ svoje noćne pustolovine tako te s ponosom poziva na prvi zajednički party tandemskog Deepholičarenja i Klubskosceniranja.
 
Što donosi ovaj zvučni složenac? Kao baza i temelj postavljamo hrskavu sočnu koru deep housea, da bismo na nju nakalemili sloj vedrije nu disco kreme i začinili dobrim klasičnim houseom, izvornom manifestacijom onoga kako house zvuči kada se radi kako valja. Bože sačuvaj da bismo se ogradili od bilo kakvog žanrovskog padobranca koji želi sletjeti na našu livadu, jer Deepholic naposljetku ima samo jednu maksimu: "Za kvalitetnu glazbu uvijek ima mjesta".

 
Posudi nam stoga svoju ušnu školjku, pusti se da te plimni val povuče baš duboko uz CLO rezidenta Roka i Vicu Viciousa iz Deepholic tabora. Vice je s rodnoga Hvara svoju house viziju proširio nacionalnim i internacionalnim podijima, a čini se da je Kanada posebice uštimana na njegove BPM-ove, kako se već nekoliko puta vraćao na turneju. Mogli ste ga upecati na podijima Carpe Diema, Carpe Diem Beacha u kojima započinje svoj uspon, a nije ni stranac na podijima u institucijama kao što su Top Bar, Hemingway, Hula Hula Beach Bar, Ministry Of Sound u Spaladium Areni, Club Muzique & Chicago Chop House kao i na Enter Music Festivalu, gdje je surađivao s plemićkom krvi housea Alexom Gaudinom, Kennyjem Dopeom, Kurdom Maverickom, Steveom Angellom i Tomom Novyjem. Da si uljepšaš malo sate koji još imaju proći do subotnjeg lansiranja skokni na Deepholic mixeve na adresi Klubske i vidimo se 28. studenog oko 21. sat. Budi tamo ili budi kockast!
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2