Skip to main content
  • 30.01.2020.

Deep’n’Delicious u Crkvi: Zajedno smo jači

U sklopu programa Rijeka EPK 2020., u subotu 1. veljače klub Crkva organizira RI2020 Official Tech House Afterhours by Deep’n’Delicious.

Piše: 


Josip Bajić aka Bronski jedan je od sudionika hrvatske klupske scene i jedan od osnivača D’n’D kolektiva. Danas živi u Rijeci, gdje često i svira, uz naravno njegov matični Zagreb, te nastavlja graditi elektroničku underground scenu.

2018. bio je nominiran za nagradu Ambasador u kategoriji najboljeg hrvatskog DJ-a. Prošle godine po prvi puta gostuje i na Sonus festivalu.

Mario Herjavec, koji se krije iza imena Herya svirao je od Mastersa do Exit Festivala, a romantika koja izlazi iz njegovih monitora nabrusit će vaše đonove. Herya je preko deset godina strastveni zaljubljenik elektroničke glazbe, a u njegovim setovima prisutni su stilovi od deepa, techna i disca pa sve do reggaea i duba. Rezident je Mastersa te suosnivač Deep ‘n’ Delicious kolektiva.


 
Bronski i Herya:
“Na našim tulumima nastojimo ispričati priču koja ima svoj početak, zaplet, vrhunac, rasplet i kraj. Onako, pravo filmski. U sjećanju će svakako ostati prva obljetnica sa Borisom Wernerom, zatim gostovanje ruskog velemajstora Andreya Pushkare i tulum sa Reworkovcima. Što se tiče same glazbe, ne nastojimo se žanrovski ograničavati, no svakako smo dosta pod utjecajem rumunjske i francuske scene.

Pokreće nas činjenica što smo kroz Deep’n’Delicious postali veliki prijatelji i što istinski volimo DJing i glazbu. Nismo tu zbog poziranja, nego ljubavi prema svemu vezanom za ovaj ekstremni sport. Što se tiče trzavica dogodi se da netko bude malo nervozniji, no nikad se nisu dogodile situacije koje nas dvojica ne bismo mogli riješiti. Bronski se recimo najčešće naživcira ako zvuk u klubu nije dobar, dok Herya to odradi bez velikog stresa.”

Ulaz je besplatan!

FB event:
https://www.facebook.com/events/560929251429963/

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju