Skip to main content
  • 24.01.2024.

Dekonstrukcija trake u Abletonu uz Harisa Čustovića

Iskusni dubrovački glazbenik odlučio je podijeliti svoje produkcijsko znanje i vještine u Abletonu kroz niz live streamova.

Piše: 

Haris Čustović započinje serijal edukativnih live streamova u kojima će se baviti produkcijom u Abletonu, u suradnji s Klubskom Scenom i SonarScopeom. Iz tjedna u tjedan, Haris će svoje znanje, vještine i umijeće u Abletonu podijeliti na streamu, a prvi je na rasporedu ovog četvrtka u 17 sati.

Tematika prvog edukativnog live streama, kroz kojeg će Haris podijeliti svoje znanje je dekonstrukcija trake u Abletonu 12. Iskusni dubrovački glazbenik, zvukom i audio produkcijom se bavi već gotovo 30 godina, a upravo kroz prvi live stream svi zainteresirani će imati prilike vidjeti njegov kreativni proces, vidjeti neke od tehnika i načina rada kroz dekonstrukciju njegove posljednje skladane melodic tech house trake. Live streamovi su zamišljeni da budu interaktivni, stoga svako pitanje je dobrodošlo!

Dekonstrukciju trake u Abletonu uz Harisa Čustovića možete pratiti u četvrtak od 17 sati na njegovom YouTube kanalu.

Tko je Haris Čustović?

Haris Čustović je glazbenik, vokalist, dizajner zvuka, skladatelj i DJ s bogatim dugogodišnjim iskustvom. Stekao je magisterij iz zvukovnih umjetnosti na University of Arts London, a također je diplomirao pedagogiju na Grenwich University u Londonu. Sa preko deset godina iskustva rada na institucijama obrazovanja u Ujedinjenom Kraljevstvu, kao i gostovanja na mnogim glazbenim konferencijama, iskusan je akademski predavač i govornik. U svom studiju stvara glazbu, bavi se snimanjem, dizajniranjem zvuka, miksanjem i masteringom, kao i produkcijom video sadržaja

sonus 2
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.