Skip to main content
  • 18.06.2009.

Depeche Mode otkazali Beograd ali ne i Zagreb

Depeche Mode na žalost neće biti u mogućnosti održati osam otkazanih nastupa na otvorenom, među kojima i nastup u Beogradu, zbog problema sa rasporedom turneje. Iako su bend i organizatori uložili maksimalan napor, nove termine za ove nastupe nije bilo moguće zakazati.

Piše: 

   

Kupci ulaznica na siteu Exitfest.org (link) mogu preuzeti uputstvo za vraćanje novca. Razloga za brigu nema jer će novac biti vraćen u najkraćem mogućem vremenskom roku. S obzirom na obim posla koji predviđa vraćanje novca, molimo sve kupce za maksimalno strpljenje. Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne trebaju brinuti jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imat će isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice.

Piše: www.happynovisad.rs

Osam otkazanih nastupa:

12. maj – Atena
14. maj – Istanbul
16. maj – Bukurešt
18. maj – Sofija
20. maj – Beograd
23. maj – Varšava
25. maj – Riga
27. maj – Vilnius

Depeche Mode se izvinjavaju svojim fanovima za svaku neugodnost koju su im prouzrokovali i zahvaljuju se za podršku i strpljenje. Četiri nastupa koji su planirani u zatvorenim prostorima (u Zagrebu, Londonu i dva u Dizeldorfu), bit će zakazani ponovno, a točni datumi se još čekaju.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2