Skip to main content
  • 18.06.2009.

Bliži se Exhibition Open Air Festival

Približava nam se praznik Dana državnosti, a njime i vruće ljetne noći. Već možete pretpostaviti da je stiglo vrijeme za značajan jubilej, peti nastavak sada već kultnog Exhibition Open Air-a. Totomore će i ove godine, tradicionalno 24. lipnja, postati meka za sve partijanere, freakove i ine srodne brijače željne dočekati jutra na plesnoj plaži.

Piše: 

Ove godine po prvi put na Exhibition-u svojim majstorijama počastit će nas Dj Mary – za manjinu koja ne zna – jedan od veterana i pokretača hrvatske elektronske underground scene.

Također, čast nam je ponovno ugostiti Markusa Wesena koji je svojim osebujnim setom ostavio nezaobilazni pečat prošlom eventu. Uz Wesena, tu je i Dj Piercea, koji se svojim iznimnim glazbenim talentom i nastupima izvan granica Europe potvrđuje i kao producent poznatih izdavačkih kuća poput Traum, MBF, Trapez, Get Phisical, Blufin. Valja napomenuti da istoimeni dj uz svoj stisnut raspored, radi i remikseve za velikane poput Minilogue, Lutzenkirchena, Babitcza. Sve u svemu, riječ je o  čovjeku čija je karijera u stalnom usponu, a redoviti rezidencijalni nastupi na Exhibition-u predstavljaju kvalitetnu bazu Exhibition evenata kao takvih.

Uz navedena gostovanja za dj pult stati će još i Fibo, Yapa i Nino Cramer uz nezaobilazne vizualizacije koje potpisuje rezident VJ Eyemolesterom. Tko god nas posjeti na Totomoru, a pri tome mu je alternativna strana dobrog zvuka 'd best of', približit će si atmosferu dobrog partijanja bez puno truda. Stoga samo dođite i 'guštajte' u upečatljivom basu vrhunskih glazbenika jer je garancija potpunog doživljaja zajamčena.

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop