Skip to main content
  • 6.02.2009.

Depeche Mode premijerno izvode „Wrong“

Depeche Mode će izvesti svjetsku premijeru svog budućeg singla „Wrong“ na dodjeli „Echo“ nagrada u Berlinu. Dodjela nagrada će se prenositi na njemačkoj nacionalnoj televiziji „Das Erste“ (ARD) u subotu 21. veljače sa početkom u 20.15, a nastupit će i Amy McDonald, Katy Perry i U2. „Veoma smo počašćeni što će predstaviti svoju prvu pjesmu sa toliko očekivanog albuma kao svjetski ekluzivitet na dodjeli Eho nagrada“..

Piše: 

  
Piše: www.happynovisad.rs      

„Još od osamdesetih godina, Depeche Mode su postavljali trendove i kreativne smjernice u popularnoj muzici, naizgled bez mnogo truda, ali uvijek sa velikom iskrenošću, prožimajući prošlost i budućnost muzike“, objašnjava profesor Diter Gorni, predsjednik Njemačke diskografske akademije i Nacionalnog udruženja njemačke muzičke industrije. „Veoma smo počašćeni što će predstaviti svoju prvu pjesmu sa toliko očekivanog albuma kao svjetski ekluzivitet na dodjeli Eho nagrada“, zaključuje Gorni.

DEPECHE MODE STIŽU U ZAGREB 21. SVIBNJA

Depeche Mode izdaju prvi single za pjesmu „Wrong“ već 6. travnja kao najavu novog albuma pod nazivom „Sounds od the Universe“ koji izlazi 20. travnja ove godine, mjesec dana prije njihovog nastupa na Tuborg Green Festu 20.5. u Beogradu i 21.5. u Zagrebu.

DEPECHE MODE – SOUNDS OF THE UNIVERSE

{snippet 1}

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk