Skip to main content
  • 16.10.2017.

Depo te zove, Lagana srijeda, Elektron u petak i mračna subota

Zagrebački klub DEPO zove sve zaljubljenike dobrog ritma i troznamenkastog bpm-a na druženje koje lagano počinje već u srijedu, a njegov vrhunac stiže tokom vikenda u razigranom ambijentu omračene atmosfere koja od tebe samo traži da plešeš.

Piše: 

Zašto da u srijedu posegneš do plesnog podija Depo-a? Pa iz razloga jer je to sredina tjedna, i to je dan kada se već nekako u mislima približavaš vikendu, tako da će te Lagana Srijeda taman dobro zagrijati, da se za vikend opet vratiš na isto mjesto. Bez puno naprezanja, uz veselo raspoloženje navratiš na osvježavajuću muziku i zaplešeš toliko da si si taman. Gdje svira Lima tu ima i dima, ma ne od požara već od vatrenih trakica koje zapalit će ti tlo pod nogama. Da li je u pitanju karma, najbolji odgovor dati će ti Đarma, zamjenit će ga Matya kojem melodija je prva simpatija. Za društvo rasplesano Skols je na kraju, lagane trake tu su da te začaraju.

P.S. Ako si student, a sigurno i jesi ponesi X-icu i upad ti je free.

Nakon rasplesane srijede i odmora u četvrtak došao je red i na petak. Elektron night u sistemu 2+2 napunit će te pozitvnom energijom. Muška ekipa Teo Harouda i ISAN HETS u malom prstu imaju techno i uz njih plešeš dok ti oni ne kažu stop. Kao pojačanje tu im je i ženski dio tima, Teychee i Beatriss, ništa manje i ništa slabije ne tresu floor od muških.

Teo Harouda, jedno od jačih imena mračnijeg zvuka na ovim prostorima specifičan je po miksanju techno ritmova sa zavodljivim melodijima u koje također ubacuje zvukove industriala. Paleta specifičnih zvukova ukombinirana za odličnim vještinama za pultom. Sandro iz Pule, mnogima poznatiji kao ISAN HETS, student glazbene produkcije na kojega svakako trebate baciti oko i pripremiti slušna osjetila, a njegove pomno odabrane zvukove možete provjeriti u 123.-ćem mixu našeg podcasta.

Još jedan gost, tj. gošća stiže iz Pule, Beatriss zavlada klubom upečatljivim grooveom koji nikoga ne ostavi ravnodušnim, dok će mlada Teychee sebe predstaviti znatiželjnim plesačima i plesačicama kroz tvrdo-mračne-melodično skuhane zvukove koji u njezinom setu evoluiraju što ih više slušate.

S obzirom kako ste svi teški rejveri, preostalo vam je snage za subotu u Depo-u uz Forest People i Ivana Komlinovića. Njihov zadatak je da izvuku sav maksimum iz vas. Dolaskom iz BiH Forest People ušao je u svijet elektronike kroz album Mauro Picotta prije nego je ozbiljno stao iza plejera i miksete 2004. godine razbacujući se techo i minimal zvukovima. Osim izdanja na etiketama DMOM, Flash Recordings, Dragan Lakić također je svirao među berlinskim zidovima Tresora te uživa support velikih imena poput Len Fakia, Chris Liebinga i Technasie.
{youtube}jrnFxFxIE-E{/youtube}

Ivan Komlinović jedna je od važnih karika underground scene u Hrvatskoj. Njegovo iskustvo proteže se na više od dvadeset godina, u kojima je ovaj DJ, inženjer zvuka, zaljubljenik u elektroničku glazbu te live izvođač napravio velike stvari. Oduševio je live nastupom na Moondance festivalu, a krajem godine očekuje ga izdanje za istoimenu etiketu. Kako zvuči stara škola u modernom izdanju, saznat ćete dopustite li mu da sjedne za volan i provoza vas kroz svoje putovanje.
 

Osim što ćeš nešto sitno novaca odvojiti za upad, na kraju ćeš si dobro popuniti večer, družiš se sa sebi dragim ljudima, upoznaš neko novo lice i kasnije povučeš jednog od DJ-a za rukav i izjaviš ''ovo je bilo odlično, super se osjećam kaj sam došao večeras''.

FB srijeda https://www.facebook.com/events/731116953743868
FB petak https://www.facebook.com/events/506899496325133
FB subota https://www.facebook.com/events/122896268398600

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2