Skip to main content
  • 22.01.2008.

Derrick May presents Hi-Tek Soul

Pacha iz New Yorka ugošćuje kuma detroit techna Derrick Maya i Stacey Pullena! Derrick stoji iza jedne od najvećih i najutjecajnijih elektronskih produkcija – Strings of Life. U 2007. Derrick je debitirao sa svojim novim techno projektom Hi-Tek Soul. Za one koji su prije propustili njegove nastupe ovo će biti šansa da vide istinsku figuru svjetske underground scene, pritom učeći na podiju što je u biti istinski techno i kako zvuči taj pravac.

Piše: 

Derrick May je lani bio jako zauzet prezentirajući ovaj projekt diljem svijeta po klubovima i festivalima. Od New Yorka preko Australije, od Miamia do Londona, on neprestano radi na tome da etablira Hi-Tek Soul projekt , odnosno da pokaže publici što je techno i što bi trebao biti ubuduće. „Techno kao ime, kao etiketa, kao brand, prilično se puno zlouporabljuje. Zbog toga sam i pokrenuo Hi-Tek Soul ne bi li spasio techno od suvremenih pravaca. To je glazbena forma, izgubljena u moru drugih glazbenih potpravaca, i svako „sranje“ sada zovu techno glazbom“, ističe May.

Derrickov nastup u sklopu Hi-Tek Soul turneje održat će se 29. veljače u zagrebačkom The Bestu, a dan kasnije u splitskom Mastersu.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2