Skip to main content
  • 22.01.2008.

Global Breakthrough 2008 po drugi put u Južnoj Africi

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog debia, Global Breakthrough se krajem veljače 2008. vraća opet na isto mjesto, u južno-afrički Cape Town . Svi nastupi se odvijaju na vrlo interesantnim lokacijama kao što su privatne plaže, farme, dvorci, ili velike privatne kuće. U glazbenim pauzama gosti uživaju u trkama motora, razgledavanju okoline s helikopterima, isprobavanju najkvalitetnijih vina, surfanju..itd.

Piše: 

Ova manifestacija nije zatvorena za javnost jer su organizatori za posjetitelje osigurali luksuzne vile s pogledom na more i ograničeni broj ulaznica. Cilj ovog događaja je prezentirati Južnu Afriku clubberima iz cijelog svijeta kao jednu nezaobilaznu party destinaciju koja pokriva različiti spektar elektroničke glazbe. Osim toga mnogima će biti interesantno da otkriju kulturu i party scenu ove zemlje te da se za vrijeme zimskih mjeseci u svome kraju uživaju na jugu Afrike.

Lani su gostujući DJ-i bili James Zabiela, Lee Buridge, Steve Bug i Mark Knight. Svirali su na nekoliko egzotičnih lokacija, uključujući i vinograde, akvarije i dvorce što je posebna turistička atrakcija za goste. Ovogodišnji Global Breakthrough traje 5 dana ugostit će Luciana iz Čilea čovjeka zaslužnog za daljnji razvoj latino-američke scene, inače predstavnika minimal, house i techno scene. Uz njega nastupaju Ame i Henrik Schwarz uz ekskluzivni set Toma i Garya iz Snow Patrola.

Global Breakthrough 2008 odvija se od 27. veljače do 2. ožujka.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2