Skip to main content
  • Sander Kleinenberg
  • 21.01.2011.

Deseti Beck’sperience u Beogradu

Pored zvijezde večeri, Eric Prydza, u okviru desetog „Beck’sperince“ partya koji će se održati 12. ožujka u Beoexpo centru, nastupiti će senzacionalni nizozemski DJ i producent, Sander Kleinenberg, čiji se fenomenalni nastupi dugo prepričavaju.

Piše: 

Naslovna foto

Sander Kleinenberg

 

Sander Kleinenberg, više od dvadeset godina „superstar“ mnogih festivala širom svijeta, nalazi se na samom vrhu svjetske elektronske muzičke scene. Daleko je ispred svojih kolega u spajanju video slika i drugih vizualnih sadržaja u svojim „VDJ“ nastupima koji pružaju nezaboravan noćni provod, pa samim tim nije ni čudo da ga je Pioneer izabrao kao promotora i službenog ’test vozača’ za svoju profesionalnu liniju CD i DVD opreme.

Na ovogodišnjem „Beksperience-u“ Beograđani će se moći uvjeriti da je Sander izgradio međunarodni ugled na sposobnosti da stvori sjajnu atmosferu uz jedinstveno vizualno iskustvo, kao i da osjete djelić atmosfere „Pacha-e“ i  njegovih čuvenih noći „Pure Pacha Ibiza“ a i da čuju po nešto od materijala sa Sanderovog novog albuma na kojem se kao gost pojavljuje i Jamme Cullum. Za ljubitelje starijeg Sanderovog rada, sigurno će tu biti i poneka od ranih pjesama a mozda bas i remiksi koje je radio za Justin Timberlake-a, Janet Jackson ili Eurythmics.

Poslije Beograda, Sander će nastaviti oduševljavati publiku u poznatim klubovima „Ministry of Sound“ u Londonu i „Avalon“ u Los Anđelesu, kao i na festivalima „Creamfields“, „Global Gatherings“ u Velikoj Britaniji, Kijevu i Poljskoj i na „Glastonbury“ festivalu.

Zanimljivo je da je “Beck’sperience“ drugi nastup Eric Prydza u okviru njegove svjetske turneje koja počinje 7. ožujka nastupom u Moskvi. Prydz je ljubitelje elektronskog zvuka zauvijek osvojio hitovima „Call on  me“ i „Pjanoo“, najavljenim albumom i novim singlom „Niton” (Razlog) koji treba izaći u veljači, vraća se „main stream“ tokovima.

Beck'sperience“ je tijekom proteklih godina domaćoj publici pružao uvijek vrhunska imena iz svijeta elektronske i klupske muzike kao što su Sven Väth, Laurent Garnier i Tiga. Nastup „The Chemical Brothers“ zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja u proteklih nekoliko godina, dok nam je deveti „Beck’sperience“ u Beogradsku arenu doveo „Massive Attack“.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2