Skip to main content
  • Axwell
  • 22.01.2011.

Hard Rock Sofa & St. Brothers – Blow Up (Thomas Gold & Axwell Remix)

Axtone, etiketa švedskog producenta Axwella, 2010.g. je obilježila izdanjima samog osnivača kao i produkcijama koje su potpisali Prok & Fitch, Matt Caseli, Danny Freakazoid i Adrian Lux.

Piše: 

 

U 2011.g. su ušli strelovito i već za kraj ovog mjeseca najavljuju single koji po mnogima u promo verziji pokazuje znatan interes DJ-a. “Blow Up” je ime pjesme koju donose ruski producentski dvojac Hard Rock Sofa & St. Brothers s čime nam je jasno dano do znanja da Axtone namjerava u budućnosti raditi i gurati naprijed nove producente. Ovaj dvojac možda nam je pomalo anoniman ali u pozadini njihovog rada stoje izdavačke kuće Pink Star, Mutants, Cr2, Sirup, Nervous i mnoge druge što i nije mala stvar.

Novi materijal na Axtoneu “Blow Up” dolazi odmah i sa dva remixa. Prvi potpisuju zajedničkim snagama Axwell i Thomas Gold iz Njemačke koji se na scenu etablirao nizom remixa za poznate autore.

Drugi remix su napravili australski duo Hook N Sling & Goodwill. Prezentacija ovog singlea dogodila se tijekom Božića kad je Axwell napravio poseban Axmas mix za emisiju Pete Tonga na BBC Radiu 1, što je imalo sjajan “feedback” od publike i DJ-a uokolo.

“Blow Up” dolazi 31. siječnja a ekskluzivno će se moći nabaviti samo preko Beatporta. 14 dana poslije bit će dostupan i u svim ostalim digitalnim trgovinama.

Poslušajmo kako zvuči “Blow Up”.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2