Skip to main content
  • 1.09.2011.

Detalji albuma Carl Coxa koji se spremao 6 godina

Jedan od najdražih producenata i DJ-a svih vremena, Carl Cox priprema se za izdanje svog novog albuma inspirativnog imena ‘All Roads Lead to The Dancefloor’.

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox


Legendarna figura i vođa etikete Intec, svoj prvi album nakon 6 godina izdaje na USB sticku 17. listopada čime će njegovi "fanovi" po prvi put moći slušati sve što Britanac bude izdavao idućih 12 mjeseci. Album izlazi u tri faze čime koristi prednosti USB tehnologije za razliku od drugih. Snimljen je u Coxovom studiu u Melbourneu te na njemu neće biti samo techna, već i drum & bassa, house, vocal housea i latino elemenata.

Etiketa Intec potpuno se okreće digitalnom izdavanju. "Plaćate cijenu za jedno izdanje, a USB neće donijeti samo ovaj album već sva izdanja od primjerice Coxa koja bude radio kroz idućih 12 mjeseci".

Sučelje koje se pokreće nakon aktiviranja USB sticka na Vašem računalu će izgledati poput nekog web sadržaja. Za cijenu od 17.99 britanskih funti kupcima će biti omogućeno da istražuju po Intecovom digitalnom katalogu, slušaju, downloadaju albume i remixe, ekskluzivne setove s Ibize, video intervjue, slike s Coxove turneje i live video isječke s nastupa.

FAZA 1 – Kupnja USB sticka koja uključuje novi single "Family Guy" s remixima od Layo & Bushwacke i Jon Rundella te 12 novih produkcija i B strana s albuma.

FAZA 2 – 26. rujna vlasnici USB sticka dobivaju svoj novi single "Chemistry" sa videima i remixima. U fazi 2 korisnici 17. listopada dobivaju i album.

FAZA 3 – Ikona elektronske glazbe uploadat će svoje live setove i intervjue.


brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2