Skip to main content
  • 17.12.2019.

Digital art izložba i sajam ploča pa Music After Dinner ispod pruge

RNDM će 2019. godinu upotpuniti i zatvoriti bogatim sadržajem u petak, 20. prosinca (Tunel ispod pruge – Rijeka) uz sajam ploča, izložbu i glazbeni koncept, gdje im u goste stiže kvalitetan kolektiv iz Pule.

Piše: 


Za početak, premijerno se otvara sajam ploča uz okupljanje lokalnih i regionalnih izlagača vinyla. Naglasak je na elektroniku i izdanja različitih žanrova iste, s clljem da njeni ljubitelji u vinilnom formatu imaju priliku pronaći koješta zanimljivog.  


 
U sklopu sajma ploča, biti će postavljena izložba

Prvu izložbu su postavili prije točno godinu dana i s obzirom na dobre dojmove iste, nastavljaju s izlaganjem umjetničkih radova. Na izložbi će svoje radove predstaviti mlada umjetnica pod pseudonimom Jupiterska. Rodom je iz Čakovca te studira na Akademiji primjenjenih umjetnosti u Rijeci. Voli eksperimentirati u različitim medijima, a za ovu priliku će predstaviti svoj digital art.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli jupiterska (@jupiterska)


Nakon sajma i izložbe, počinje glazbeni event te u goste stižu prijatelji iz poznatog pulskog glazbenog kolektiva Music After Dinner. Nastali su 2013. godine s ciljem promocije kvalitetne elektroničke glazbe, organske glazbe za ples ali i ostale prilike. Oni su Innaca, Damian, Andrej Laseech i Peacefor.

Iskusni DJ-evi i selektori, strastveni ljubitelji vinila, te kolekcionari koji su u neprestanoj potrazi za novim i zanimljivim zvukovima. Najviše promoviraju i sviraju čisti house i njegove varijacije, ali iz njihovog repertoara možete čuti sve od eksperimentalnog, klupskog i sirovog house-a do disca, funka, soula, jazza, cosmica i balearičnih zvukova koji ih inspiriraju u tom trenutku.

Do sada su imali prilike svirati u svim poznatijim klubovima i mjestima u regiji diljem Istre, Rijeke, Zagreba, Dalmacije, kao i ljubljanskom K4, te na svjetski poznatim festivalima kao što su Dimensions i Outlook. Kolektiv se bavi organizacijom glazbeno-scenskih događaja i kulturnih manifestacija te su dosad ugostili svjetski poznate izvođače kao što su npr. Eliphino ili Marcel Vogel, na različitim i atraktivnim lokacijama u Puli, Zagrebu i sl.
 

 
Koncept otvaraju domaćini RNDM-a, Roland i Fisherman's Friend

TUNEL, RIJEKA
 
INFO:
Izložba i sajam ploča su od 17h do 22h. Ulaz je slobodan!

Glazbeni dio je od 23h do 06h. Ulaz se naplaćuje po cijeni od 35kn!

FB Event: RNDM x MAD + izložba / sajam ploča
 

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2