Skip to main content
  • 25.04.2008.

Dirty South pa Junior Jack & Kid Creme na otvaranju Haciende

Club Hacienda u Vodicama ljetnu sezonu otvorit će s dva partija. U petak, 20. lipnja u goste dolazi trenutno vrlo aktualni producent moderne generacije – Dirty South iz Australije. S njim će svirati novi rezident kluba Sasha Gardijan iz Šibenika. Drugi opening party održat će se 27. lipnja uz gostovanje belgijske house kombinacije Junior Jacka i Kid Cremea. Posljednje 3 godine Dirty South koji dolazi iz Australije je impresionirao sve u glazbenoj industriji svojim producentskim umijećem te postao miljenik mnogih fanova diljem svijeta.

Piše: 

 

Njegove mogućnosti su dovedene do savršenstva, jer posjeduje sposobnosti da od svake pjesme napravi dance-floor hit. Remixirao je umjetnike kao što su Depeche Mode, Mark Ronson, Tracey Thorn, Roger Sanchez, Josh Wink, Tiësto, Chris Lake, Fedde Le Grande, Ferry Corsten i TV Rock. Njegove pjesme su dio seta svih velikih DJa, njegovi novi uratci redovito se vrte u emisiji Essential New Tunes od Pete Tonga. 2007.g. je bila posebno uspješna kada je izdao pjesmu “Let it Go” za Axtone i tech-house “Minority” za Toolroom Rec, zatim Everybody Freakin u suradnji s MYNC Projectom, pjesmu Better Days s Paul Harrisom.

Obišao je cijeli svijet i svirao na svim kontinentima. U Miamiu je ove godine osvojio nagradu kao najbolji nadolazeći umjetnik što je lani pripalo Fedde Le Grandu.

{snippet 1}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2