Skip to main content
  • 11.08.2015.

Disclosure pustio detalje o novom albumu Caracal

Dva britanska brata beata, Disclosure naizgled bez truda kombiniraju Garage, dubstep basove, soul, jazz i hip-hop 90-ih stvaraju potpuno novi lo-fi dub zvuk.

Piše: 


Nakon iščekivanja ovdje je napokon i službena najava njihovog drugog albuma Caracal koji će izaći na PMR Records 25. rujna. Potvrđena  je playlista gdje će se Howardu i Guyu Lawernce pridružiti i The Weekend, Miguel, Lorde, Gregory Porter, Sam Smith.
{youtube}3mmTMSZkXQY{/youtube}

Howard je napomenuo da umjesto da samo stvaraju trake prikladne klubovima da se napokon osjećaju kao band. Cilj je bio načiniti nešto čime će se zaista moći ponositi, jedan solidan čvrst album s kvalitetnim suradnjama koji će zatim povesti na dvogodišnju turneju. Ujedno su se osvrnuli kako u elektronici žanrovsku klasifikaciju uvjetuje BPM, ali da ne žele biti tako stavljeni u ladicu već žele biti prepoznati po specifičnom zvuku bez obzira na brzinu ili sanjkanje žanrovima.
{youtube}fB63ztKnGvo{/youtube}

Tracklist
01. Nocturnal feat. The Weeknd
02. Omen feat. Sam Smith
03. Holding On feat. Gregory Porter
04. Hourglass feat. Lion Babe
05. Willing & Able feat. Kwabs
06. Magnets feat. Lorde
07. Jaded
08. Good Intentions feat. Miguel
09. Superego feat. Nao
10. Echoes
11. Masterpiece feat. Jordan Rakei
12. Molecules
13. Moving Mountains feat. Brendan Riley
14. Bang That
15. Afterthought

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2