Skip to main content
  • 7.02.2021.

Divlji crni medvjed mu došao na vrata od kuće dok je vrtio DJ set viralno

Jody Flemming je vrtio set kod kuće u planinama Ashevillea (Sjeverna Karolina, SAD) i tijekom livestreama na vratima mu se pojavio medvjed.

Piše: 


Još nije bio svjestan da mu u pozadini medvjed njuška na vrata, te nastavlja miksati glazbu. Jody je primijetio sjenu s vrata ispred sebe dok je sunce osvjetljavalo medvjeda, pa kad se okrenuo, nije bio svjestan da je to medvjed i pomislio je da je to vjerojatno susjed.

DJ je uhvatio bizarni trenutak kada mu divlji crni medvjed prekida DJ set kod kuće dok se čini da životinja sluša glazbu prije nego što pokuša otvoriti vrata. Poznato je da su crni medvjedi opasniji od smeđih i češće napadaju ljude ako ih susretnu u neposrednoj blizini.

Stanovnici sjeverne Karoline već se dugo bore s crnim medvjedima, koji su naseljeni u državi – posebno u obalnim i planinskim područjima. Njihov broj raste diljem Sjedinjenih Država, te ih je oko 300 tisuća, a većina živi u Montani i okolnim državama, uključujući Idaho i Sjevernu Dakotu.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2