Skip to main content
  • alt
  • 21.10.2014.

Divlji DJ želi da ga osjetiš


Da, znamo da je naslov apsurdan ali baš je fino sjelo. Radi se o DJ-u imena W!ld koji napokon nakon 2 godine izlazi iz studija i trlja oči pogleda uprtog u sunce.

 
Znate kakvi su umjetnici. Zatvore se u mrak i zaborave ikakve mundane sitnice koje zamaraju obične smrtnike. tako je i W!ld napokon zavezao mašnu na kutiji koja jest ovaj projekt. Album je naziva “When You Feel Me” i izlazi u produkciji njegova vlastita labela “W Records” i vodi vas na jedno neuobičajeno putovanje kroz pomaknuti funk, promiskuitetno veseli disco, duboki soul koji ti unutrašnjost pretvara u vibrirajuću kašu i zatim ulazi u ponešto mračniji house i techno.

alt

 
Dj W!ld u maniri divljaka koji ne poštuje pravila suprotstavlja raznolike žanrove, uvodi kompleksne rezove na neočekivana mjesta i ispod hladne linije basa uvodi topli vokal. Izdanje je izašlo na vinilu i na dvostrukom CD-u, jer ipak treba mjesta za 27 traka.
 
Ovaj DC10 rezident sam je za izdanje rekao: “Trenutno se nalazim u jako kreativnom flowu… dupli album reflektira  moju više kućnu, sexy, ljetnu stranu iz jednog kuta i tamniji techno zvuk iz drugog”. Ponekad, samo ponekad, glazbenik će ti dati sve što ima i jedini način da ga upoznaš je da samo poslušaš.

Zatekneš li se slučajno u svom glamuroznom životu u Japanu (24.-26. listopada), Australiji (14. -19. studenog)  ili pak Londonu (22.studenog) možeš ga poslušati i uživo. Do tada ćeš se morati zadovoljiti sa digitalnim druženjem ovdje. Uživajte dragi naši.

 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk