Skip to main content
  • 13.04.2007.

DJ-ane Viktoria Rebeka u Oxygenu

Beton crew asocijacija nastavlja sa radom. Nakon odlične zabave koji su nam pružili Silikonci uz podršku domaćih DJ-eva, u goste nam dolazi mlada i atraktivna DJane Viktoria Rebeka koja će nastupiti s DJ Gianni Mottom i DJ Andyjem. Event će se dogoditi 21. travnja u klubu Oxygen, a cijena ulaznice je 5 konvertibilnih maraka. U nastavku teksta možete saznati nešto više o ovoj atraktivnoj DJ dami.

Piše: 

Osim ljepotom, ova djevojka odlikuje se i nevjerojatnim talentom za glazbu, koji je počela razvijati u glavnom gradu Austrije – Beču. Viktoria Rebeka je na početku 2003. uživala u suradnji s DJ Sunny Savom, koji je bio rezident poznatog Camera Cluba, smještenog u samom centru grada. Zajedno s njim svirala je na nekoliko festivala i partyja.

Veseli vikend
Ovim eventom se otvara “DJ-ada od mostara grada” koje traje do 15.5. Svaki posjetitelj će moći glasati za svog omiljenog DJ-a, putem kupljene karte, koja će se nakon ulaska u klub ubacivati u kutije sa označenim imenom DJ-a koji svira tu večer.
Prije ovog partija Beton Crew asocijacija odrađuje niz “situacija”. Prva od njih će se dogoditi već 13. i 14. travnja u diskoteci Heineken In gdje će nastupiti DJ Megahertz i DJ Gianni Motta. Ulaz je besplatan. Ipak je gostovanje Silikonaca učinilo da stvari malo krenu naprijed te je za očekivati redovite zabave u Gradu Mostaru. Ovi partiji u Heinekenu su kao uvertira za gostovanje londonskog Push FM Radia u klubu Oxygen 14.4. Dakle, definitivno dobra zabava cijeli vikend.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2