Skip to main content
  • 13.04.2007.

Glazbena komuna novog doba – Trenchtown 07.

Trenchtown festival ove godine bit će održan od 28. travnja do 2. svibnja. Festival se održava na specifičnoj lokaciji, duboko u srcu palićke šume kraj Subotice, na starom, napuštenom salašu (Etno Camp), a u okviru festivala nalazi se  kamp gdje festivalski posjetitelji i gosti mogu naći po više nego pristupačnoj cijeni mjesto za odmor.

Piše: 

Ove godine Trenchtown festival imat će tri stagea, sa 101 izvođačem iz preko deset zemalja. Glazbeni program bit će održan na Glavnom trgu Kampa. Na festivalskom DJ Plato-u nastupiće poznati majstori elektronskog zvuka – Oliver Ho (London), Steve Gerrard (London), Tarmo Vannas (Estonija), Poli (Mađarska), Amor (Hrvatska) uz podršku svih najkvalitetnih domaćih DJa!  Trenchtown festival ove godine nudi svojim gostima sasvim novi muzički ugođaj obogaćen visokokvalitetnim zvukom i pažljivo odabranom i umjetnički osmišljenom rasvjetom!  

Osim glazbenog programa, Festival tokom dana nudi besplatno učešće u različitim radionicama koje se odvijaju na srpskom i mađarskom jeziku (foto, književna, likovna, strip, novinarska, dramska radionica…), kao i volonterski omladinski rad. Pretprodaja karata od 1. travnja — IPS (Subotica, Novi Sad, Beograd). Više informacija na: www. trenchtown.org.

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju