Skip to main content
  • go cut
  • 12.02.2013.

DJ Go Cut, 2iB & Berny B predstavljaju Pelin

Disco.hr records je upravo predstavio novi singl „Pelin“ za kojeg DJ Go Cut, 2iB i Berny B koji ga izvode vjeruju da će biti pravi ljetni hit.

Naslovna foto

go cut

„Pelin“ je upravo izašao u svjetskoj distribuciji ekskluzivno preko Itunesa, a premijerna izvedba biti će ovoga vikenda u najvećem zagrebačkom klubu Colosseum.
{youtube}HH77ibDvdjQ{/youtube}

Izdanje su podržali i pjevačica Narany rekavši da ekipa ima novi ljetni hit a poznati DJ i producent Jerry Ropero je Go Cutov remix ocijenio 10/10 riječima: “odličan za velike partije!“

DJ Go Cut i pojačanje koje se zove 2iB (Franjo Dodić – Dodo i Mario Matić – Marac) i Berny B  složili su domaću klupsku pjesmu za koju vjeruju da će dizati atmosferu u klubovima i na radijskim frekvencijama u bloku sa Davidom Guettom, Pitbullom i Swedish House Mafiom.

Go Cut inače osnivač Astralis partya, ovoga puta surađuje sa mladim reperima iz Kistanja; naime Dodo je upravo napunio 18 godina, Marac je nešto stariji,bliži se „već“ dvadesetoj. Ženski vokal pripada Bernardi  „Berny B“ Butorac već dokazanom pjevačkom talentu čija se karijera ovih dana uspinje kroz brojne nastupe i suradnje poput one s sa Peggyjem na pjesmi „Dođi Mami Mileni“. Osim orginalnog singla u nastavku poslušajte i Go Cutov remix.

{youtube}38I4PH3koAQ{/youtube}

U videospotu čiju premijeru očekujemo ovih dana, guzom trese poznata zagrebačka starleta i model Tatyana Knogl, produkciju spota popisuju Mohenski i Farkaš.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2