Skip to main content
  • 19.11.2020.

DJ-i sa Ultre u Tajvanu kažnjeni zbog kršenja mjera karantene

Jedan od rijetkih festivala koji se održao ove godine je Road to Ultra na Tajvanu, a tek što je završio odmah stigle i sankcije izvođačima.

Piše: 

Naslovna foto

UMF


Gostujući DJ-i navodno su kažnjeni zbog kršenja pravila o karanteni. Prema izvješću, Stožera na Tajvanu četvorica su umjetnika (Alesso, Kayzo, Slander i Vini Vici) stigli na Tajvan krajem listopada i bili u karanteni  do 12. studenog, kako bi mogli nastupiti 14. studenog.


Credit: Ultra Taiwan (@UltraTaiwan) official Twitter

Da bi umjetnici mogli nastupiti na Ultra Tajvanu, izvođači su trebali proći 14-dnevnu karantenu sa svojim timovima. Tijekom tog razdoblja karantene umjetnici su se neprestano testirali i nadzirali. Glasnogovornik CECC-a Chuang Jen-Hsiang izjavio je da su četiri osobe zanemarile pravilo "jedna soba po osobi" za karantenu. Štoviše, izjavio je da su vlasti postale svjesne kršenja karantene putem videozapisa postavljenog putem društvenih mreža. Video je pokazao četvero DJ-a okupljenih u jednom zatvorenom prostoru bez maski.

Zajedno su provodili vrijeme, jeli i vježbali za nastup

Svaki od njih kažnjen je sa 10.000 NT (350 dolara). Na Tajvanu se trenutno bilježi 0 – 7 dnevnih slučajeva koronavirusa.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2