Skip to main content
  • 10.11.2022.

DJ Jock uz set na No Sleep festivalu održat će i vlastitu Masterclass radionicu

Splitski DJ i producent DJ Jock pridonijeti će konferenciji s vlastitom radionicom i sudjelovanjem na panelu

Piše: 

No Sleep Festival uz bogati glazbeni program, upotpunjen je tradicionalnom No Sleep konferencijom, koja 11. i 12. studenog u Marsh Open Space (Beograd, Cetinjska 15) donosi najaktualnije teme iz svijeta glazbene industrije, kroz specijalizirane glazbene radionice i edukativni konferencijski sadržaj.

Među panelistima bit će Indira Paganotto, DJ Jock, Dejan Milićević, Dragan Ambrozić te niz glazbenih agenata i menadžera.

Konferencija se otvara 11. studenog s masterclassom “Step into the Record Label Business”, u kojem je tema pokretanje vlastite etikete. Iskustva s definiranjem, razvijanjem i pozicioniranjem izdavačke kuće na tržištu, kako zaštititi autorska prava i distribuirati muziku podijelit će Dejan Milićević, osnivač izdavačke kuće Tit0 (Tit Zero) Recordings.

Tema panela “Festivals in 2023: Turning Challenges into Opportunities” biće utjecaj globalne krize na organizaciju festivala i muzičkih događaja. O  ovoj temi razgovarat će glazbeni kritičar i urednik programa Doma omladine Dragan Ambrozić, CEO Lovefesta Zlatana Pavlović, regionalna PR menadžerica hrvatskog festivala Sonus i We Love Sound događaja Lana Borić i predstavnik EXIT festivala

Drugi dan konferencije, 12. studenog, rezerviran je za “Jock’s Classroom: Music Production Masterclass”, na kom će popularni splitski producent i DJ Jock podijeliti savjete i trikove kada je u pitanju glazbena produkcija.

Ovogodišnja No Sleep konferencija bit će zatvorena panelom “The Art of Building an Artist’s Career”, na kom će svoja iskustva podijeliti producentica i DJ-ica Indira Paganotto, njen menadžer i agent Alessandro Avanzato iz Beatside Bookings agencije, DJ Jock, kao i osnivač i direktor marketinške agencije specijalizirane za glazbeni biznis Voltage Circus Gernot Müller. Relevantna imena glazbene industrije odgovorit će na pitanja kako se pozicionirati i razviti kao umjetnik, kako izgraditi glazbeni portfolio i kako pronaći odgovarajuću etiketu, ali i dati korisne marketinške savjete za sljedeću generaciju umjetnika.

Konferencija oba dana počinje u 15 sati, ulaz je slobodan i otvoren za sve zainteresirane, a kompletan program i satnica biće objavljeni ovdje.

Večernji sati 11. i 12. studenog su rezervirani za glazbeni program No Sleep Festivala u Glavnom hangaru Luke Beograd kojeg preuzimaju Amelie Lens, Reinier Zonneveld, Indira Paganotto, Partiboi69 i mnogi drugi.

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2