Skip to main content
  • DJ Mag
  • 14.10.2021.

DJ Mag objavio listu Top 100 DJ-a za 2021. godinu

Titulu je obranio David Guetta, a potom slijede Martin Garrix, Armin van Buuren, Alok, te Dimitri Vegas & Like Mike.

Piše: 

Naslovna foto

DJ Mag


Također su objavljene dvije nagrade po izboru uredništva za doprinos umjetnika koji imaju značajan utjecaj izvan opsega glasovanja 100 najboljih DJ-a. Japanskom umjetniku Qrionu čiji je uspon od debija na Anjunadeepu 2019. bio meteorski, uručena je nagrada Future Star.

Jedan od pionira Detroit techna, Kevin Saunderson tek nakon ponovnog pokretanja svog projekta E-Dancer s remix albumom na Drumcode-u i pojavljivanja na naslovnici DJ Mag North America dobio je Nagradu za životno djelo.

Pandemija COVID-19 negativno je utjecala na mnoge elemente međunarodne elektroničke plesne glazbene scene, ali čini se da nije narušila entuzijazam ljubitelja plesne glazbe pa je tako nevjerojatnih 1,3 milijuna ljudi glasalo je ove godine u izboru 100 najboljih DJ-a , podudarajući se s prošlogodišnjim. Budući da su klubovi i festivali još uvijek zatvoreni ili otkazani tijekom većeg dijela godine, mnogi sudionici ankete jasno su glasovali na temelju setova koji se emitiraju uživo ili setova iz prošlosti.

Kompletna lista Top 100 DJ-a za 2021.g. je ovdje.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk