Skip to main content
  • 23.01.2024.

DJ Rush razvedrava tmurni siječanj u Boogaloo

Tmurni siječanj nakon kratke party pauze, Future Scope će razvedriti uz gosta koji je osvojio srca zagrebačke publike.

Piše: 

Naslovna foto

naslovna foto: Ichiro Hiura Photography

U petak 26. siječnja, Future Scope započinje svoju novu klupsku sezonu u Boogaloo s gostovanjem DJ Rusha. Uz legendarnog američkog DJ-a na velikoj pozornici “hrama sreće” će se naći još i F.O.R.M. live, Shipe i Daneey dok u maloj sobi drmaju Kali i Neroa.

Rođen u Chicagu, DJ Rush je od svoje mladosti barata miksetom. Prvu rezidenciju je dobio krajem 80-ih u klubu Reactor, korak po korak gradio je karijeru te došao do kolijevke techna – Berlina i poznatih svjetskih festivala. Poznat je po svojoj fuziji techna, disca, funka i jazza, a koliki utjecaj njegova glazba ima na ljude, posvjedočili su i Daft Punk koji su ga spomenuli u jednoj od svojih traka “Teachers”. Svojim dugogodišnjim stažom i renomeom, ostavio je duboki trag u povijesti elektroničke glazbe.

F.O.R.M. su kao live act na sceni već više od 20 godina, a njihovi nastupi su posebni zbog improvizacije i prepuštanja trenutku što ih vodi kroz večer. Usprkost tome što im je techno baza za nastupe, uvijek vole ubaciti i nešto drugačijeg žanra te iznenaditi publiku. Iz Graza stiže DJ i producent Daneey, rezident kluba Bunker koji svira techno s grooveom. Postavu velike pozornice zaključuje dugogodišnji rezident Future Scopea, Shipe.

U maloj sobi, glazbu će dirigirati rezident Future Scopea i jedan od pokretača Violet Eventsa – Neroa, a s njime će pult dijeliti jedna od predvodnica novog vala hrvatskih DJ-ica Kali.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. DJ RUSH [26.01.2024.]

sea star desk
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju