Skip to main content
  • 23.01.2024.

Renomirani Marco Bailey stiže u riječku Crkvu!

Sprema se prvo veliko gostovanje 2024. u Rijeci. Stiže renomirani belgijski DJ i producent.

Piše: 

U subotu 27. siječnja, u riječku Crkvu stiže Marco Bailey! Osim renomiranog belgijskog DJ-a i producenta, plesni podij kroz noć će voditi DJ Ogi, A.R.T. i Lab Mouse.

Marco Bailey je samouki DJ i producent koji je svoju karijeru krenuo razvijati još krajem 80-ih u rodnoj Belgiji. Više od tri desetljeća svog života posvetio je elektroničkoj glazbi i podizanju techna na višu razinu. Mnogi ga smatraju inovatorom, a kroz svoju etiketu Materia istražuje techno u njegovoj najčišćoj formi. U svojoj dugovječnoj karijeri, nastupio je na svim kontinentima, u svim važnim klubovima te je neizostavno ime velikih svjetskih festivala.

Podršku renomiranom belgijskom DJ-u i producentu na gostovanju u Rijeci pruža alfa i omega riječke elektroničke scene i čovjek iza Energetica tima – DJ Ogi, rezident Obsession Ravea i čovjek čije ime prezentira ono što zastupa Acid Raw Techno te rezident BeatPoint festivala Lab Mouse

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Marco Bailey at Crkva Club

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2