Skip to main content
  • 6.02.2008.

Djinxx & Xpansul – Spanish Kebab / Parasol – (Ovum Rec)

Ovum Recordings objavljuje debi izdanje nadolazećih producenata Djinxx & Xpansul. Djinxx je poznat po svojoj etiketi Mezzinoto i izdanjima za Neuton, 100% Pure, Garnierov F-Comm, te Väthov Cocoon, a suradnju na ovom izdanju ostvario je sa Xpansulom koji ima etiketu Discos De Data a bilježi i izdanja na Plus 8, Trapez i Immigrant labelima.

Piše: 

Ovaj zajednički uradak bio je pravi pogodak i još jedno interesatno 12“ izdanje iz Ovuma Josh Winka.

Spanish Kebab je pulsirajuća tech-house stvar koja ima minimalistički uvod i iz sekunde u sekundu se nadograđuje, dobiva sve više energičnosti i uzbudljivih momenata s ponekim breakom. Ubačeni su i electro zvuci koji ostavljaju trag duboko u glavama slušatelja. Parasol je također tech-house uradak pomiješana s melodijama i perkusijama poput onima iz detroitskog sounda. Tu ima i hipnotizirajućeg groovea s mnogo melodija. U pjesmi se vidi sjajan osjećaj za kompoziciju, produkciju, kombiniranje old school techna i novog vala tech-housea što čini ovaj uradak eksplozivnim.

Veliku potporu za ovaj rad dobili su od Garniera, Nic Fanciullia, D Ramireza, Shlomi Abera, Hernan Cattanea i Josh Winka.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2