Skip to main content
  • 5.06.2024.

Dobar House otvara ljetnu sezonu Barbarella’s uz Radio Slavea, M-Higha, The Checkupa…

Poznata house večer drugu godinu za redom službeno otvara vrata svima omiljenoj Barbarelli, ovog puta u posebnom izdanju – vikend druženju uz tri internacionala imena i čitav niz DJ-eva iz Hrvatske.

Piše: 

Dobar House Barbarella’s Discotheque Opening Weekend održat će se 28. i 29. lipnja, a posjetitelji imaju priliku kupiti ulaznice za oba dana ili dnevne ulaznice koje u prodaju stižu nešto kasnije. Evo što sve trebate znati i što vas očekuje.

Bogati lineup ovog vikend partyja čini niz internacionalnih i domaćih DJ-eva. Po prvi put na Dobar House dolazi Radio Slave, cijenjeni producent house i techno glazbe te osnivač moćne Rekids etikete, već poznat hrvatskoj publici. Njegov nastup je u petak, prvog dana vikenda, uz snažnu lokalnu podršku, dok nas dan nakon, 29. lipnja u subotu očekuju čak dva internacionalna imena.

U subotu glavnu riječ imaju dva DJ-a koje ste već imali priliku slušati na Dobrom Houseu u Zagrebu, a jednog od njih i prošle godine na Defected Croatia.

M-High, DJ koji je prvi put u Hrvatskoj nastupio u Zagrebu na Dobrom Houseu 2022. godine, od tada je nezaustavljiva sila na globalnoj sceni s nastupima u Amsterdamu, Londonu, Baliju, Barceloni, Ibizi i mnogim drugim mjestima. Dio je PIV recordsa kao A&R te resident DJ, a njegova izdanja puštaju najveće face house i minimal scene.

The Checkup, vlasnik je etikete Heattrax i producent s adresom u Berlinu. U Zagrebu je nastupio na jednom od najboljih partyja Dobrog Housea, a sada se vraća sa svojim 90s-inspired house zvukom u Barbarella’s Discotheque.

Naravno tu je i lokalna podrška priznatih hrvatskih DJ imena.

Soulfreq, jedan od najboljih producenata na našim etiketama, vraća se na Dobar House zajedno s Pipsom i Yeshom, koji su nas već oduševili pojedinačno te u B2B okruženju. Ovim nastupom Manta označava svoj povratak iza pulta, a Marcel, poznati opatijski DJ i promotor, debitira i na Dobrom Houseu i u Barbarelli. RatCat-ovi Bakula i PaleolitiK dva su poznata talenta na ovom području; i naravno, lineupu se pridružuju snage Dobrog HouseaElena Mikac i Tom Bug & Grooveline.

Ulaznice

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji na Entrio.hr. Trenutno su dostupne Weekend Phase 1 ulaznice nakon kojih slijede Weekend Phase 2 ulaznice i mogućnost kupnje ulaznica za pojedinačne dane od 10.6.

Smještaj

Za sve one koji će putovati na ovaj event i razmišljaju o opcijama smještaja – i za to su se pobrinuli!

Svi zainteresirani mogu za navedeni vikend, 28. i 29. lipanj rezervirati jednu noć ili cijeli vikend po najpovoljnijim cijenama u popularnom The Garden festivalskom resortu. Samo 10-ak minuta udaljen od Barbarelle, u resortu ćete moći uživati i na svojoj “privatnoj” plaži kako još nije krenulo festivalsko ludilo.

Opcije variraju od 26 EUR po osobi po noći, ovisno je li smještaj za dvije ili primjerice četiri osobe. Rezervacije možete napraviti na booking.thegarden.hr

sonus 2
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.