Skip to main content
  • 6.03.2023.

Dobar House slavi 7 godina i priprema turneju. U Zagreb stiže Kolter (ex Djoko)!

Popularna hrvatska etiketa Dobar House pripremila je bogat program za nadolazeću proljetnu sezonu partyja

Piše: 

Dobar House je pripremio program za nadolazeće godišnje doba – proljeće. U tjednima i mjesecima ispred nas očekuje nas proslava sedmog rođendana Dobrog Housea uz Koltera te nastupi diljem Hrvatske.


 

 

Prvi Dobar House u Dubrovniku na repertoaru je 18. ožujka u klubu Dubina. Iz etikete nam otkrivaju “Za naš dubrovački prvijenac napravit ćemo mali label showcase, tako da na lineup stižu dubrovčanima dobro poznati Vedritunes i Dyook. Oboje imaju singlove na Dobrom HouseuVedritunes je 2021. s nama napravio reizdanje svojeg hita 'Love Tool Direct', a Dyook je nedavno izbacio svoj singl 'With A Touch Of Nostalgia' s odličnim rezultatom na Beatportu.“ Uz DJ-eve s juga Hrvatske, u klubu Dubina nastupiti će i Elena Mikac te Tom Bug.

FB EVENT: Dobar House Dubrovnik Vol. 1

Centralni događaj proljetne sezone Dobrog Housea je proslava sedmog rođendana 14. travnja uz Koltera (producenta otprije poznatog kao DJOKO) u Aquarius Klub. Ovaj party će označiti i prvih godinu dana njihove nove ere koja je započela dolaskom Prunka i M-Higha u Aquarius 2022.

Kolter je producent koji je već godinama u neprekidnom rastu popularnosti zahvaljujući svojim energičnim setovima i odličnim izdanjima s kojim je zadobio srca brojne svjetske publike. Od domaćih snaga pridružuju mu se domaćini Elena Mikac, Tom Bug & Grooveline te Soulfreq, perspektivni mladi producent iz Rijeke koji je svoj zvuk na Dobrom Houseu imao prilike predstaviti nekoliko puta kroz nastupe i izdanja.

FB EVENT: Dobar House w/ KOLTER: 7-Year Anniversary

Krajem mjeseca, točnije 29. travnja Dobar House se po drugi put vraća u Rijeku. Nakon  uspješnog prvog izdanja u punom Pogonu Kulture, Dobar House se vraća na isto mjesto zločina, ovog puta s gostujućim DJ-em koji svoje ime već neko vrijeme gradi i u Hrvatskoj a uskoro nas čeka i njegov novi EP na Dobrom HouseuKirik. Ostatak lineupa i Facebook event biti će najavljeni uskoro!

 

Party sezona u house ritmovima nastavlja se i u svibnju kada Dobar House sudjeluje i na The Garden pres. Defected Zagreb. U hrvatsku metropolu 5. svibnja u The Garden Brewery stižu Prunk i Darius Syrossian. Svi detalji su dostupni na službenom Facebook događaju.

FB EVENT: The Garden pres. Defected Zagreb

Dobar House svoju zagrebačku sezonu završavaju u Petom Kupeu u svibnju ili lipnju, a datum ćemo saznati uskoro. Iz Dobrog Housea nam također otkrivaju kako će se održati minimalno dva partyja negdje u središnjoj Dalmaciji, a više informacija obećavaju uskoro.

Kako bi pravovremeno znali o nadolazećim Dobar House partyjima, posjetite njihovu web stranicu ili ih zapratite na Facebook stranici te Instagram profilu.

soul gravity desktop
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju