Skip to main content
  • 2.01.2018.

Dobar party u Klubu pod isti krov smjestit će 6 klupskih večeri

Najbolji House DJ, Tom Bug, na samom početku 2018. priprema jedan novitet svog poznatog programa Dobar House jer za sljedeću priliku dodaje novog člana obitelj, Dobar Disco.

Piše: 

Nova godina otvara mogućnosti za nove prilike, nove avanture, da se publici ponudi raznovrsnost te ih zadrži na podiju klubova plesnih večeri. Tu priliku iskoristio je Tom Bug koji sa svojim programom Dobar House ide dalje i za subotu 6. siječnja svoju ljubav prema disco glazbi pretvorit će u Dobar Disco. Pod jednim krovom, onoga, kluba Klub (ul. Pavla Hatza 16) smjestit će se 6 klupskih večeri i na dva floora rasplamsati atmosferu house i disco zvukovima. Sa jedne strane kluba House će predvoditi trojac Dobar House + Reform + Vibra, a na drugoj strani, snage Disca predstavljaju novopečeni Dobar Disco + Roller Boogie + Egzotika.

Disco je žanr koji je ujedno i stvorio House glazbu, te njegova toplina već dugi niz godina diše punim plućima kod junaka ove večeri. Dobar post-novogodišnji party za pult će smjestiti čak 8 DJ-a – večer Vibru predstavljat će b2b set Flaneur i Full Ferry, DJ Nicole stiže iz Najboljeg Malog Kluba, Masters te donosi zvuk Reform večeri na podij, a za kraj sprema se još jedan b2b set, onaj Grooveline-a i Roth Segena.

Kao glavni organizator eventa, Tom Bug ovom prilikom nosi boje disco glazbe i otvara vrata programa Dobar Disco, a njemu u pomoć stižu DJ-i večeri Egzotika, a Roller Boogie poznati je disco program DJ-a HrwoE.

Dobra zabava na dva floora čeka na vas, a zadatak vam je izdvojiti 40kn do 1 sat iza ponoći ili 50kn poslije.

[Event]
 

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk