Baner

Najčitanije vijesti u 2017. - neke od njih su obilježile godinu!

Utorak, 02 Siječanj 2018

Još ćemo se nakratko vratiti u vijestima bogatu 2017.g. i prisjetiti se 10 najčitanijih koje ste Vi dragi čitatelji najviše otvarali.

Prije par dana pozabavili smo se i otkrili Vam koji su najčitaniji članci u specijaliziranim rubrikama - Video, fotogalerije, intervjui i podcasti. Stoga evo pregleda 10 najčitanijih vijesti na našem portalu koje ste najviše pregledavali prošle godine.

01. Jake policijske snage prekinule Zagreb Tribes

ZagrebTribes je na 4 floora trebao okupiti DJ-e techno, bass, psytrance i dub žanrova, a održavao se na Savi. Ono što je trebalo biti slavlje underground kulture 30.09. prošle godine u Zagrebu, pretvorilo se u pravu dramu.

02. Neobjavljeni audio i foto zapisi Dina Dvornika

Sredinom kolovoza objavili smo audio setove i fotke s prvih DJ tečaja dok je Dino Dvornik učio miksati na gramofonima

03. Zbogom Roki dobri duše techno partija

Crni dan za sve partijanere i organizatore partija krajem lipnja kada je tragično preminuo Šibenčanin Marijan Roško - Roki, na dalmatinskoj techno sceni poznat kao jedan od rijetkih vlasnika razglasa i koncertne produkcije koji je istinski davao cijelog sebe za techno partije.04. House set Dina Dvornika iz splitskog Mastersa

Na YT smo pronašli njegov set snimljen, kako doznajemo u splitskom Mastersu 26.05.2006., a ne u zagrebačkom kako je prvotno napisano.

05. Izabrano je 38 Ambasadora elektroničke glazbe


U studenom su pred punom dvoranom na drugoj dodjeli nagrada za elektroničku glazbu “Ambasador” održanoj u KUC Travno (Zagreb) uručena priznanja u 38 kategorija.06. Fabian Jakopetz - After je bolji od partija, zar ne?


Za one koji nedjeljna jutra provode u plesu i opuštanju, Fabian Jakopetz je donio izbor TOP 5 After party traka koje su ga impresionirale u mjesecu travnju.

07. Novinar Slobodne Dalmacije uspio ući u Berghain

Ono što mnogima nije pošlo za rukom, ipak je kroz rigorozne kontrole i pravila uspio napraviti Ivan Kaštelan, novinar Slobodne Dalmacije, te prenio svoja iskustva i zapažanja iz najpopularnijeg techno kluba na svijetu.08. Mercator i službeno prodao Ambasadu Gavioli!

Kultno mjesto u slovenskoj Izoli kroz čije zidine su prošle generacije zaljubljenika elektroničke glazbe u vlasništvu je tvrtke Mercator koja je objavila njenu prodaju. AG je tijekom studenog i prosinca održavala posljednje partije, a 1. siječnja 2018. zaključila 22 godine rada.

09. Najavljena sezona tvrđave Fort Bourguignon u Puli

Ova jedinstvena utvrda bila je jedna od dva najpoznatija mjesta zbivanja rave partyja na istočno-jadranskoj obali. Najava druge povratničke sezone bila je i više nego dobar razlog da vijest postane jedna od najčitanijih u 2017.g.10. Sve što (ne) znaš o klupskim drograma

Klupske droge su farmakološki heterogena grupa psihoaktivnih droga koje najčešće upotrebljavaju tinejđeri i mladi za vrijeme noćnih izlazaka. Upotrebljavaju se u noćnim klubovima, na koncertima, partyima i kafićima

Najčitanije vijesti u 2017. - neke od njih su obilježile godinu!