Skip to main content
  • 7.07.2023.

Dobro došli u grotlo Resistancea. A kako izgleda Mainstage Ultre?! – otkrivamo

Sigurno se spremate dobar dio noći provesti uz omiljene izvođače na Resistance ili Mainstage pozornice pa evo kako izgledaju u praksi

Piše: 

Za one koji još traže gdje će plesati satnica i raspored nastupa objavljeni su prije nekoliko dana. Zaljubljenici u tvrđi zvuk grotlo Resistancea osjetit će večeras slušajući Enrica Sangiuliana, Adama Beyera i Charlotte de Witte.


Foto StijnDeGrauwe

Oni koji pak vole plesati uz hitove na Mainstage mogu slušati Olivera Heldensa, Axwella, Zedda i Hardwella. Tu su još i UMF Radio te Oasis stage na kojima će se izmjenjivati regionalne snage te pobjednici Ultra DJ Contesta. Od naših večeras ističe se nastup perspektivnog producenta Wekingza koji nastupa posljednji na Oasis pozornici u ponoć!

Ultra traje tri večeri, a ako još uvijek niste zamjenili festivalsku narukvicu pođite čim prije da izbjegnete gužve i pogledajte vodič te festivalsku mapu ovdje. Za one koji ulaznice nisu osigurali na vrijeme, one se mogu uzeti na Entrio ili na ulazu, a koliko doznajemo trodnevna sada dođe 230 €.

Pročitajte ovdje reakcije posjetitelja Ultre iz cijelog svijeta koji su među prvima pristigli na Park mladeži. Ako niste znali Ultra je ove godine po prvi put ostala bez financijske potpore grada Splita. Više o tome idućih dana.

S terena izravno izvještavaju naši suradnici Toni Jurić i Jerko Didović koji prate događanja po svim pozornicama.

sonus 2
paul 2 mobile
Vezani članci
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin
sonus 1
Vektor je najnovija audiovizualna instalacija renomiranog umjetnika svjetla Christophera Baudera u Kraftwerk Berlin