Skip to main content
  • Human Rave
  • 28.01.2013.

Dobrotovorni Human Rave

B&V, Društvo invalida Rovinj i BBclub pozivaju Vas da učestvujete posebnom događaju humanitarnog karaktera, čija je svrha skupljanje fondova za pomoć nastradalom Denisu Udovičiću.

Piše: 

Naslovna foto

Human Rave

Prije četiri godine Denis je doživio prometnu nesreće nakon koje je ostao trajno paraliziran od vrata na dolje. U Pekingu postoji mogućnost liječenja pomoću matičnih stanica pri čemu je postotak ozdravljenja 76%. Operacija se sastoji od ubrizgavanja matičnih stanica na mjesto prijeloma leđne moždine. Međutim, potrebno je skupiti oko 200 000 kn kako bi se pokrili troškovi operacije, putovanja i smještaja u Pekingu.

Onda nastupate Vi. Svojim dolaskom na ovaj tulum, na kojem za vas sviraju Bebetto, Lemon,  Make, Vlady, Mr Marley, Tino Dobric, i BarZu, sudjelujete u prikupljanju sredstava za Denisovo liječenje.

Novci kao takvi nemaju nikakvu ljudsku vrijednost, stoga razmislite biste li se bolje osjećali kada bi tim istim novcem pomogli čovjeku da jednog dana opet prohoda. Sav prihod prikupljen prodajom karata ide u humanitarne svrhe i bit će isplaćen Društvu invalida Rovinj.

Upad na tulum koji se održava u subotu, 2. veljače je svega 25kn, a tulum traje od 23h do 5 ujutro. BBClub je nekadašnji rovinjski klub Shakakha, Turnina BB.

alt

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2