Skip to main content
  • pdj
  • 28.01.2013.

Prijenosni DJ set-up koji stane u džep

Dok se vode ratovi oko „laptop DJa“ i onih koji ostaju vjerni vinilima, tehnologija s inovacijama ide još dalje. Na svjetskom sajmu tehnologije NAMM predstavljen je PDJ Portable Disc Jockey.

Naslovna foto

pdj

PDJ je težak samo 286 grama i savršeno stane u ruke, predstavlja samostalni prijenosni DJ sistem koji svojim karakteristikama odgovara DJima. S obje strane nalaze se virtualni gramofoni, u sredini je mixer. Za razliku od drugih aplikacija koje smo vam ranije predstavljali poput onih za iPad ili iPhone, PDJ ima audio razdijelnik i sučelje koje vam omogućuje da pratite svoj mix prije nego ga pustite van.

{youtube}wz1i3f4oKzM{/youtube}

Osim što softwer sadrži fadere, loopove, volume controlere, oni se nalaze u sredini u u hardwer obliku stoga će vaše ruke biti zaposlene. Iako osim za slušalice PDJ ima izlaz i za standardni sound system i mikrofon, teško da ćete baš njim nastupati, ali je zgodno imati ga na putovanjima ili negdje na plaži s društvom, u biti gdje god poželite miksati.

pdj system

Uz 2GB interne memorije, PDJ sadrži utor za SD karticu na kojoj je moguće pohraniti još 32GB glazbe. S obzirom da baterija „drži“ 12 sati sasvim dovoljno za solidan mix. Ova zanimljiva igračka privukla je brojne posjetitelje sajma NAMM u Kaliforniji, iako je prethodno predstavljen na CES-u u Las Vegasu. PDJ će se na tržištu pojaviti najvjerojatnije na ljeto po cijeni od 600 dolara. Ako imate viška novaca uz ovakav uređaj party može biti svuda oko vas.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2