Skip to main content
  • 11.03.2020.

Dodjela nagrada Ambasador zbog koronavirusa odgođena do daljnjega

Zbog pogoršanja situacije u regiji i Europi oko koronavirusa svaki dan se živjelo u neizvjesnosti oko održavanja Ambasadora nadajući se boljim vijestima.

Piše: 


Dodjela nagrada Ambasador zbog toga je odgođena je do daljnjega

Trebala se održati idući četvrtak 19.03. kao dio programa Rijeka – Europska prijestolnica kulture u Pogonu kulture, dok je after bio predviđen u Crkvi.

Na temelju informacija Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i preporuke oko zabrane javnih okupljanja u zatvorenom prostoru, a uzimajući u obzir trenutnu situaciju u zemlji i regiji koja se znatno pogoršava iz dana u dan, projekt se odgovorno odnosi prema zajednici poštujući sigurnosne i zdravstvene standarde i preporuke.

Novi datum bit će poznat vrlo brzo, odnosno čim se situacija oko širenja virusa počne smirivati.

Ambasador je prije svega okupljanje elektroničke glazbene industrije iz Hrvatske i regije, te dodjela priznanja, uz glazbeno-umjetnički program koji predstavlja najbolje od hrvatske Live elektronike, okupljajući oko 300 posjetitelja iz same jezgre scene.. U takvom veselom ozračju, organizatori ističu žele održati i četvrto izdanje.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk