Baner

Dodjela nagrada Ambasador zbog koronavirusa odgođena do daljnjega

Srijeda, 11 Ožujak 2020

Zbog pogoršanja situacije u regiji i Europi oko koronavirusa svaki dan se živjelo u neizvjesnosti oko održavanja Ambasadora nadajući se boljim vijestima.


Dodjela nagrada Ambasador zbog toga je odgođena je do daljnjega

Trebala se održati idući četvrtak 19.03. kao dio programa Rijeka - Europska prijestolnica kulture u Pogonu kulture, dok je after bio predviđen u Crkvi.Na temelju informacija Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i preporuke oko zabrane javnih okupljanja u zatvorenom prostoru, a uzimajući u obzir trenutnu situaciju u zemlji i regiji koja se znatno pogoršava iz dana u dan, projekt se odgovorno odnosi prema zajednici poštujući sigurnosne i zdravstvene standarde i preporuke.Novi datum bit će poznat vrlo brzo, odnosno čim se situacija oko širenja virusa počne smirivati.

Ambasador je prije svega okupljanje elektroničke glazbene industrije iz Hrvatske i regije, te dodjela priznanja, uz glazbeno-umjetnički program koji predstavlja najbolje od hrvatske Live elektronike, okupljajući oko 300 posjetitelja iz same jezgre scene.. U takvom veselom ozračju, organizatori ističu žele održati i četvrto izdanje.

Dodjela nagrada Ambasador zbog koronavirusa odgođena do daljnjega