Skip to main content
  • 17.07.2019.

Domaća lica prve noći Projecta Vojarna. Čeka nas i jedna premijera!

Od ideje partija koji je započeo Moondance promicom do dvodnevnog Open Aira tekao je put započet 2016., da bi u ovoj kapi u temporalnoj vječnosti ovoga srpnja Project Vojarna kao headlinere ugostio baruna techna Dave Clarkea i Moniku Kruse.

Piše: 


Pa za početak predstavljamo domaća lica koji će nastupati bok uz bok Dave Clarkea 26.07. Ulaznice su dostupne na Adriaticket.com

Skeptik
Volster
Eggy
One Helsing
Morphis
Phill Dam

Skeptik je novi alias koji krije Peru Fullhousea

Srebrni lisac hrvatske elektronike, glazbena enciklopedija, neosporni majstor all-nightera najiskusniji je vuk domaćeg elektroničkog čopora te osnivač obljubljenog Moondance festivala, koji posljednjih godina sve dublje uranja na iskon tvrđih is sirovijih pritoka glazbe kojima je i ušao u elektroniku.

Volstera poznaješ kao domaćeg techno DJ-a, producenta, organizatora, suosnivača Trauma u suradnji s Insolate, kao i onog s vlasničkim papirima novog labela Secession.

One Helsing – projekt nastao 2016.godine većinski baziran na produkciju opskurne glazbe postapokaliptičnog karaktera te izvođenje iste putem hibridnih setova (live act + DJ set). Jedini predstavnik industrial i EBM kulture na ovogodišnjem line up-u Vojarne. Nije slušao Kraftwerk u vrtiću niti je strastveni kolekcionar vinila. Skuplja samo slomljene distorzirane ritmove i mračne teksture koje će nam prezentirati prvog dana programa Project Vojarna Open Air 2019.

Sa Decodeda i Klinik Room Recordsa dolazi Eggy iz Zadra. Eggy je pojurio da 2006. uhvati rezidenciju u Saturnsu da bi od housea evoluirao do minimal techna, upao u Fast Forward ekipu, te započeo suradnju s Decodedom. Zatim kliže u tvrđi industrial techno. Pridružuje se radu zagrebačkog Technologya te 2014. izbacuje prvi samostalni EP "Main Asylum" s odličnog Klink Room Recordsa, a tu su na line upu još i Morphis te Phill Dam.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2