Skip to main content
  • 24.08.2020.

Domaći projekt Mellow Men lansirao prvi album Rebels

Mellow Men je glazbeni projekt iza kojeg stoje dugogodišnji prijatelji: Davor Osuško, Amor i Amir Jashari.

Piše: 


Sam projekt je počeo spontano, razmjenom ideja između Davora koji je do tog trenutka svirao po raznim punk i rock bendovima, ali je oduvijek razvijao interes prema elektroničkoj glazbi, i braće Amora i Amira koji su iza sebe ostavili već puno evenata i izdanja u Deep House, Techno i Downtempo sceni.

Tako je nastao prvi singl "Spark" izdan na etiketi "Luna The Cat". Nakon tog singla sve kreće lagano i bez stresa, što je i zaštitni znak njihovog zvuka i načina života. Nakon singla "Spark" nižu se izdanja i remixevi na etiketama poput: Vitamin Deep Recordings, Haute Musique, DeepWit, Itom Records.

Puno rada u studiju i "jammanja" rezultiralo je da dečki izdaju i svoj prvi album pod nazivom "Rebels" koji je objavljen za poznatu kanadsku etiketu "Ready Mix Records". Sam album predstavlja njihov rad i druženje u periodu od dvije godine, i mješavina je lounge/dub/deep žanra sa prizvucima soula, funka i raznih instrumenata snimljenih uživo.

Mellow Men ekipa i dalje radi na novim idejama i suradnjama sa umjetnicima iz cijelog svijeta te možemo očekivati još zanimljivih izdanja iz njihovog studija. Album možete kupiti na ovom linku.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2