Skip to main content
  • 12.02.2023.

Dora Dora nastupila s Kerrijem Chandlerom u Dublinu

Perspektivna hrvatska pjevačica Dora Dora svoj vokal ostavila je na pjesmi “Who Knows” koja se nalazi na posljednjem albumu Kerri Chandlera “Spaces and Places”

Piše: 

Kultni američki DJ Kerri Chandler posljednjih dana nalazi se u Europi gdje odrađuje turneju, a jedna od postaja mu je bila i Dublin. Upravo u glavnom gradu Irske, našao se s hrvatskom vokalisticom koja mu je posudila glas za pjesmu “Who Knows”.


Foto Todor Milivojević

Za vrijeme seta, kada je njihova zajednička stvar došla na red, Kerri je pozvao Doru Doru da mu se pridruži i otpjeva pjesmu uživo. Nastup nije bio planiran, a kako je mala improvizacija izgledala, Dora Dora podijelila je video na svom Instagram profilu.

Krajem 2022. Dora Dora osvojila je i nagradu Ambasador u kategoriji Najbolja alternativna vokalna izvedba zahvaljujući traci “Who Knows” s Kerrijem Chandlerom. Kako je došlo do suradnje s kultnim DJ-om i producentom, Dora Dora nam je otkrila u nedavnom intervjuu.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2