Skip to main content
  • Soul Clap
  • 6.01.2011.

Doznajte što u 2011.g. sprema etiketa International Feel

Erol Alkan, Lindstrom, Prins Thomas, Soul Clap i Bubble Club su samo neki od umjetnika koji planiraju izdati nove radove za urugvajsku disko etiketu “International Feel”, dok albume pripremaju DJ Harvey i Gatto Fritto.

Piše: 

 

International Feel se pojavio na jesen 2009.g. a izdanja koja su tada potpisali Coyote, Rocha, Hungry Ghost i Locussolus project ocijenjena su odlično diljem zemlje. Ove godine čekaju na singlovi od umjetnika kao što su Bubble Club, Maxxi & Zeus i Felix Dickinson zatim Mythical Beasts project od Toby Tobiasa.

Za remixe koje bi trebali slušati 2011.g. nisu otkrivene sve tajne. No, ipak imamo nekoliko izvođača: Erol Alkan, Lindstrom, Prins Thomas, Quiet Village, Brennan Green, Soul Clap, Time & Space Machine, Emperor Machine. Znamo i da će Soul Clap sudjelovati na etiketi s remixom još neobjavljenog uratka “Next To You” od Harveya, a također će se dvojac naći i na nadolazećoj DJ Kicks miksanoj kompilaciji.

Etiketa za koju možda prvi put čujete ipak nije tako anonimna šta potvrđuje i veliki broj gore spomenutih renomiranih izvođača koji izdaju za njih.

soul gravity desktop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju