Skip to main content
  • drama
  • 26.12.2012.

Dramatična Nova Godina u Zagrebu

Prije nešto manje od mjesec dana u Zagrebu se otvorio novi klub koji je svojim inovativnim pristupom prema zabavi, uređenjem i konceptom odlučio ponuditi Zagrebu malo dramatičnosti.

Naslovna foto

drama

Dramatic Club u središte zbivanja smiješta show po uzoru na „slobodne“ zabave na Ibizi što će se najkonkretnije demonstrirati za ovu Novu Godinu. Organizacija Dramatica želi svim gostima priuštiti puno drame na jednom mjestu te u tu svrhu pripremaju show sa vrhunskim domaćim ali i inozemnim performerima, akrobatima, kostimiranim plesačima i DRAMATIC SHOW GRUPOM koji će zasigurno sve okupljene ostaviti bez daha . DJ pultom će upravljati rezident kluba Marc Bucca (Vanillaz).

matineestyle

Dramatic Club može se pohvaliti i impresivnim prostorom u regiji, obzirom da se radi o specifičnom prostoru kluba kružnog oblika, koji se proteže se na više od 500 m2 na 3 povezane etaže (Dramatic Lounge, VIP-Dramaqueen Level i DRAMA FLOOR ili ti ga Dance Floor). Za organizaciju prave drame brine se tim od 25 ljudi koji danonoćno rade kako bi omogućili provod uz vrhunsku produkciju.

{youtube}Mw0SdQrjVdw{/youtube}

U programu nakon Nove Godine obećaju da namjeravaju ugostiti inozemne DJ-e i performere internacionalne clubbing scene, imena još uvijek nisu poznata pa ćemo im za sada vjerovati na riječ.

Ulaz za Novogodišnji doček je 100 kn (Welcome drink, catering, champaign), za VIP 200 kn (Stol, welcome drink, catering, boca pjenušca), ulaznice su ograničene. Ako ste za malo drame u životu, znate gdje vam je poći.

{youtube}Qy7WWvVK8Jg{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2