Skip to main content
  • calvin harris
  • 26.12.2012.

Lakše je napraviti pop hit nego sendvič

Takvom se usporedbom poslužio Calvin Harris u posljednjem intervjuu koji je dao za Guardian, te je dodao da više voli raditi sa ženskim vokalima, tko bi rekao.

Naslovna foto

calvin harris

S obzirom da se svaki dan bavi glazbom Harris kaže da mu je lakše napraviti pop hit nego sendvič od šunke, koji uostalom rijeđe pravi. Sam proces stvaranja pop hita je lagan, nešto je teže ipak napraviti ga savršenim.

To što voli više raditi sa ženskim vokalima kaže da su osnove glazbe, jer  se ženski glas ne sukobljava s bassom i bubnjevima, pa zato i imamo puno manje dance pjesama u kojima je muški glas vodeći.

{youtube}lTNjrrfKpLI{/youtube}

Tvrdnja je naravno potkrijepljena i suradnjom s Rihannom, čiji glas u klupskim hitovima zvuči odlično, ali i činjenicom da svaki dan Harris radi na pop stvarima pa mu takve melodije ne predstavljaju nikakv problem u kreativnom procesu.

U istom intervjuu je otkrio kako se ne sjeća kad je posljednji put nekome naplatio remix, te da od njega nije moguće kupiti remix.

Nakon bitke na Twitteru s Lady Gagom izvukao je pouku i shvatio da nema smisla svoja loša raspoloženja izražavati on line. Cjeli intervjuu možete pročitati ovdje.

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.