Skip to main content
  • 13.10.2017.

Dubrovački klub Revelin uvršten među 100 najboljih svjetskih klubova

Po samom završetku sezonu dubrovačkog kluba Revelin stigla je vijest kako se isti našao na popisu najboljih svijetskih klubova što Dubrovniku pojačava kredibilitet.

Piše: 

Cijeli tim kluba Revelin uporno radi na stvaranju odličnog ambijenta između njegovih zidina, što je na kraju i prepoznato od strane International Nightlife Associationa, koji su ga uvrstili među sto najboljih party destinacija na svijetu. I dok na listi španjolske organizacje vrh liste zauzimaju popularni klubovi sa Ibize, 77. mjesto Revelina je i više nego impresivno. Među klubovima kao što su Concrete u Parizu, XOYO u Londonu ili LIV u Miamiu tako se našao i dubrovački ponos kojemu će ovo biti samo još veći poticaj da pojača tempa i sljedeće godine ponudi puno više.

Marko Plavčić, PR Manager kluba Revelin dao je i svoju izjavu: ”Zahvalio bi se cijelom timu i ekipi koja je sudjelovala u stvaranju i jačanju Revelina kao svjetskog branda i kao mjesta gdje se svi podjednako dobro mogu zabaviti. Ovo je veliko priznanje i poticaj s obzirom na to da očekujemo rezultate još jedne svjetske top liste koja nas je prošle godine uvrstila na 49. mjesto najboljih u svijetu. Mi i dalje nastavljamo s radom i pripremamo odličnu zimsku, te siguran sam nezaboravnu ljetnu sezonu za 2018. godinu.”

Ljeto za klub bilo je i više aktivno jer su se za pultom izmjenjivala najveća DJ imena pa ste tako imali prilike uživati u nastupima Paul van Dyka, Afrojacka, Dennis Cruz, R3HAB, Solardo, Claptone i mnogi drugi, a dio atmosfere osjeti i kroz video koji je zaokružio ljetnu priču.
{youtube}Q4YXoY1chVw{/youtube}

I dok tim kluba uživa u nagradi koja ih je dočekala te se prez predaha brzo okreću sljedećoj godini, klub će krajem mjeseca okruniti još jedna nagrada koja će ga uvrstiti među najbolje na svijetu, a to je ona DJ Maga. Prošle godine smjestio se među TOP 50 klubova, a uskoro ćemo saznati koliki ih napredak čeka ove godine. Ovo je svakako bitna stavka kojom je priznanje turističke ponude kako Dubrovnika, tako i Hrvatske još više poraslo.
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2