Skip to main content
  • 17.06.2009.

Dubrovački Libertas Film Festival slavi uz Umeka i Circulation

Svoju prvu jubilarnu obljetnicu Libertas Film Festival odlučio je obilježiti solidnim klubskim eventom. U goste dolazi jedan od vodećih svjetskih DJ-a i producenata elektronske glazbe za čiji rad postoji ogroman kontinuirani interes publike, posljednja gotovo 2 desetljeća.

Piše: 

Uroš UMEK slovenski je producent čija su karizma i ugled odavno nadišli europske okvire.

Ova zabava biti će koncipirana na način da će po prvi put u Dubrovniku biti objedinjena dva najbolja kluba koja čak i fizički gravitiraju jedan drugome jer su smješteni tik jedan pored drugog. Klub Lazareti, u kojemu će biti postavljena velika pozornica na kojoj će nastupiti Umek, te večeri će praktički biti samo jedan stage ogromnog kluba nastalog fuzijom ovih dvaju klubova. Plaža banje, East West klub, biti će drugi floor sa VIP predznakom, na kojemu će se također cijelu noć izmjenjivati izvođači. Publika će se nesmetano moći kretati iz kluba u klub čitavo vrijeme trajanja partija te će joj tako na raspolaganju biti golemi prostor koji sačinjavaju najljepša gradska plaža, drevna utvrda i dva različita klubska ambijenta.

Službeni početak partija je 27.Lipnja 2009 u 22.h. Cijena ulaznice je 100kn u pretprodaji a 130kn na dan partija. Pretprodajna mjesta su caffe clubu Micro (stara gradska jezgra- iza Katedrale), Print shop (ulica Iva Vojnovića) i  "vidikovac" magistrala. Službeni warm up partiji i info&promo desk biti će organizirani tri večeri prije partija (već od 25.6.) u caffe clubu Micro.

Libertas film festival  celebrates its 5. bithday with:

 
UMEK
CIRCULATION – Paul Davis
KIKI – Stereo studio
Mathew Hoag
Optique (H)
Jakir Bross
Tino i Torres

{snippet 1}

dobar house desktiop
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju