Skip to main content
  • dubstep erotika
  • 3.05.2012.

Dubstep će postati erotičan

Novopokrenuti program Istočni grijeh, koji je dijete Trip to Zion ekipe ima na pameti novu večer koja bi se mogla svidjeti ekzibicionistima.

Piše: 

Naslovna foto

dubstep erotika

U petak 4. svibnja u zagrebačkom klubu AKC Medika održava se Dubstep Erotika, nova večer koju su njeni organizatori opisali ovako: „U početku bijaše zvuk. Promjena tlaka izazvana titranjem svemira proizvela je podražaj uzrokovan nabreklim mliječnim žlijezdama te, prsnuvši zviježđa i sazviježđa u prostor, obasja uspaljena nebeska tijela magnetskim nabojem kretanja.

Prešavši barijeru aktivnog čujnog spektra, organizmi što su puzili površinama praskozorja osjetiše bass po prvi puta, te oznojenim zanosom ustadu na noge i podivljaju u žudnji za igrom neograničenog zadovoljstava. Zora Erosa.
 
Eonima kasnije, na rubovima civiliziranog svijeta, nabijeni elektricitetom i osciliranjem kristala sintisajzera, s onu stranu misli i pod udarom elektromehaničkih procesa, divljaci današnjice isporučiše iskonski bass novim uživateljima dobrog osjećaja. U sinergiji erosa i masnog zvuka nastala je Dubstep Erotika.

Upad za punoljetne je 25kn, 40kn za parove, a line up sljedeći:

 Attack!:
DubstepEros (22.00-6.00h)
Jack the Tripper [T2Z, Tripping Trolls]
Los Pistoleros (Zmayo b2b Kirg) [Pistolero]
Lo Peaks [DUBstep Klub, Bamwise]
Agregat [DnB Fever]
+ early mornin' gangbang style

@ Chakka's:
Dabrovina (22.00-4.00h)
Trip to Zion in session w/ friends
Riddim'n'Culture Sound
Lindarski in dub [Pistolero]
Danilo.manilO [CupusKactus]
hosted by MC Dub Insula
spiced up by Santro Cajon

 Trollaboratory (4.00-7.00h)
by Danilo.manilO [CupusKactus]
Jack the Tripper [Tripping Trolls, T2Z]

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk